Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

18. 5. 2009 16:31
nějak jsem nepochopila

co je na friťáku a jídlu z něj špatného ? JInak hranolky neudělám, v pánvi mne poprská olej a jsou nasáklé, v troubě na sucho se to nedá jíst, řízek z friťáku je taky úplně něco jiného než ošmrdlaný v pánvi. Ona vůbec dnes je móda nadávat na supermarkety, asi jako před lety se každý snob koukal jen na ČT2, pokud vůbec. Já jsem už za život natahala ,metráky nákupů v rukou, zatímco chlapi z práce zašli na pivo, ženská měla běh školka/družina,nákup masna, nákup drogerie, sámoška, kde držíte jak nákup tak košík a pak to dovléct domů. Díky bohu za ty super hyper, kde nakoupíme na čtvrt roku a je vystaráno, mouka je mouka,olej je olej a kdo nečte obsahy výrobků je hlupák a dobře mu tak.A už vůbec nechápu, co je špatného na tom, koupit balík cukru či oleje dnes, když je sleva, když bych stejně za měsíc musela zásobu udělat tak jako tak, protože tam mám už jen dvě poslední lahve.Ony ty letáky nejsou zas až tak špatný informační zdroj.A kvalitní uzeniny kupuji tam, kde je mají.

0 0
možnosti
VC

Ahenobarbus

19. 5. 2009 9:38
Re: nějak jsem nepochopila

Já s Vámi úplně souhlasím, opravdu hranolky z trouby nejsou dobré. Řízek smažím na pánvi, hodně sádla, aby v něm plaval a musí být pěkně rozpálené (je lepší než olej, voní a snese vyšší teplotu). Co se obchoďáků týká, souhlasím a článek není o Vás jako o přemýšlivém konzmentu. Jde o konzum bez přemýšlení. Nedávno jsem snědl jogurt a víte co bylo na dně? Voda. Ne syrovátka, ale voda. Všechno je to dneska obchod s vodou. Mimochodem a co rybí filé? Glazované? Z nouze cnost. Prý to má ochránit, aby se v mrazáku nevysušilo. Fajn, ale té vody je tam klidně i polovina. Voda se váže na fosfáty, co tam přidvávají. Tuším E542, to je tam proto, aby se do ryby dalo dát víc vody. Schválně se podívejte na obal. To konzmenstí všeho bez přemýšlení, to je co mi vadí. Tak se mějte pěkně. V. Ch.

0 0
možnosti