Páchá pravice sebevraždu?

Když v letošních prapodivných volbách ODS získala druhé místo – komunistům a sociálním demokratům odešli mnozí voliči za hlasem svého srdce a za novodobým vůdcem - vypadalo to, že pravice se nadechuje a vstává z popela.

Klidně otevřu karty. Mimo OF jsem v novodobé historii nevolil jinou stranu nežli ODS, a velkou ránu a znechucení přinesl až bezcharakterní chlap z gulema a potom vše dorazil slaboch, který se nechal řídit chamtivou a ctižádostivou ženštinou – kmotři strany a nenažranci v regionech, pak svou pověstí jen dokonali pád.

Profesor Fiala mi najednou zasvítil, jako možná pravicová politická naděje, která zkusí stavět na troskách. Pěkně od začátku, bez profláklé politické minulosti, s nadějí na návrat důvěry.

A sotva se začíná politicky pracovat a nově budovat, tak najednou se opět zvedají kostlivci a vylézají ze všech děr a lidských eg.

Namísto toho, aby pravice začala mobilizovat aktivní a důvěryhodnou spolupráci i s dalšími, pravicově orientovanými stranami, tak na polorozpadlých základech se začínají kohouti dohadovat, předvádět, čechrat peří a hrabat si body pro sebe, vzájemně se poučovat, ….

Že by profesor Fiala již splnil úkol a nyní se zase zvedou „známé firmy“ a začnou se hrnout k moci?

Tak záhy po volbách?

No, to jste snad ještě hloupější, než jsem si myslel, pánové a dámy.

Mrzí mě některé současné aktivity a snahy pana Mgr. Klause vůči ODS, ale není sám, kdo si asi neuvědomuje, po jak tenkém ledě vlastně šlape. On a mnozí další, ale i pan prof. Klaus udělají dobře, když nebudou pravici škodit a raději se zdrží zbytečných a neuvážených komentářů. Nepovažuji takové komentáře nyní za nemoudré, tak možná zkusit nešlapat v porcelánu.

Úplně nejhorší službu však ODS a celé pravici, dělají někteří prezidentští kandidáti, a nejvíce z nich právě ten chlap z gulema. Vybral si nejhorší dobu, aby zase vylezl na světlo politických a mocenských ramp a začal předvádět své schopnosti, znalosti, zásluhy, myšlenky a svůj mocichtivý orgasmus.  A ono těch kostlivců může být ještě více.

Pravice a ODS zvláště, má jedinou šanci v tom, že se od všech těchto šikulů z minulosti bude distancovat! Úplně nejvíce by jí pomohlo, kdyby se dokázala vypořádat i s minulostí svých kmotrů, protože tak by získala nejvíce bodů proti současnému oligarchovi v politické akci, který zatím bez studu staví svou politickou a mocenskou kariéru klidně na své prohnilé minulosti.

Šance této země je v poctivé práci a skutečné národní hrdosti. Ne ve fanatické národnostní a nacionalistické nenávisti, ne v pokračování rozkrádání a devastaci hodnot, a už vůbec ne v návratu do vlivu komunistických idejí, pod hávem neo-komunistických stran a samozvaných "zachránců utlačovaných".

Dialog pravicových stran, spolupráce a společné cíle, které dostanou tuto zemi zase do prosperity a kulturní hodnoty v rámci Evropy - to je šance.

Nepáchejte pravicovou sebevraždu, protože to je to poslední, co se nyní má dít!

Raději bych viděl pravicově myslící lidi a skutečné české vlastence opět v ulicích, jak staví pádnou zpětnou vazbu neo-komunistům, nežli se dívat, jak se pravice bude dohadovat.

 

Autor: Libor Chrášťanský | úterý 12.12.2017 21:50 | karma článku: 19,76 | přečteno: 1065x