Mimozemšťané jsou tady!

Pobavil jsem se z informací médií v minulém týdnu na toto téma, ALE SOUHLASÍM - setkávám se s mimozemšťany a jejich působením každý den. I když USA a Izrael to prý tají.

Ne, nejsem na duchu postižený, ani mě koronáč nepřipravil o rozum či mi způsobil fantas. Ačkoliv informace ze začátku tohoto týdne o sdělení bývalého šéfa izraelského programu pro bezpečnost vesmíru hovoří zatím jen o kontaktech s mimozemskými civilizacemi a o tom, že by ufounci rádi přijeli na návštěvu, ale lidstvo není na takové setkání připraveno - tak já ty mimozemšťany vidím každý den.

Mimozemšťanem je pro mě člověk, který se chová, jedná a mluví MIMOrealitu. MIMOsoudnost, MIMO logické uvažování, MIMO zájmy většiny občanů, často i MIMO zákony, Ústavy. Ale také je MIMOřádně arogantní, nenasytný, …

Jsou to lidé MIMO! Jako z jiné planety. Z planety Egoismus.

Ti mimoňi jsou naprogramovaní – jakoby nějaký zmetek prvních pokusů umělé inteligence – na uchopování moci za jakoukoliv cenu. Nezajímají je ostatní lidé, státnost, životní prostředí ani budoucnost druhých. A někdy ani budoucnost třeba vlastních dětí.

Žijí a jednají jen podle svého - nyní a teď - aby byli bohy.

To jsou mimozemšťané. Nebezpeční mimozemšťané, kteří životu na zemi více uškodí, nežli případní zástupci jiných civilizací. O lidech z jiných planet vesmíru nic nevíme, ale o těch našich mimozemšťanech víme dost dobře. Pociťujeme je každodenně. A oni již škodí. Ovládají lidskou mysl, psychiku a začali ovládat svobodné jednání lidí na zemi.

Nezajímá je kulturní historie, nezajímají je trvalé hodnoty. Naopak jdou proti nim! Pošlapávají je a to včetně vzdělanosti.

Jsou nadnárodní, nadstátní, jsou nad námi – jsou MIMO nás. A podle toho s námi jednají.

Mají pravdu ti experti, když tvrdí, že lidstvo na setkání s mimozemšťany není připraveno. Však to v současné době pociťujeme ve tvrdé, syrové a smutné realitě.

Na to, co se děje dnes, jsme nebyli a stále nejsme, připraveni.

Ale ještě není pozdě!

Ještě ty MIMONĚ můžeme zastavit.

Ještě máme naději v den poté – v záchranu budoucnosti pro příští generace.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Chrášťanský | sobota 12.12.2020 21:12 | karma článku: 29,60 | přečteno: 777x