Marxismus-leninismus jako předpoklad odbornosti!

- jeden soudruh před desítkami let šokoval, když triumfoval hláškou o budoucím vítězství komunistického průmyslového boomu tím, že „…oni mají polovodiče, my budeme mít celovodiče!“  A dnes?

Když Napoleon Bonaparte řekl: „V politice není hloupost handicapem.“, tak asi jako válečný stratég moc dobře věděl, že masa jednoduchých a hloupých často hloupost politika ani neodhalí, a tedy může být nakonec prostota a hloupost i prostředkem získání vlivu a moci. Třeba i ta hraná. A nemýlil se!

Dnes se klidně z řad osmělivších se komunistů dozvídáme znova pokroucené pohledy na historii, na pravdu, a servírují nám lež, demagogii, ….. a pořád je dostatek těch, kteří tomu tleskají, a především ve vší anonymitě na sociálních sítích přidávají své další žvásty - jak je naučili soudruzi při hodinách Večerní univerzity marxismu-leninismu /VUML/, nebo jak pochytili a zdědili doma.  No a potom opět v anonymitě, zatím jen za plentami ve volebních místnostech, si to pěkně po bolševičku vyřizují se společností, která jim tu moc a blahobyt vlády jedné strany, vzala.

A soudruzi odborníci se hlásí o vliv a slovo i v dalších stranách - a tak, jak byli odkojeni, to na společnost zkouší. A je nutno říct, že úspěšně. Však ze současné situace a stavu české společnosti musí vytěžit maximum!

Vždyť ještě alespoň deset let jim to může vydržet, než se začne projevovat vliv třetí novodobé /porevoluční/ generace. A je na společnosti, zda tou další generací nebudou noví komsomolci a levicoví demagogové.  Když se podíváme na státy, kterým jsme dříve záviděli kapitalismus, tak s hrůzou zjišťujeme, jak se tam rodí mnoho podob levicových a nacionalistických aktivit, které velmi populisticky laděnou politikou strhávají nepřipravené, socialismem a komunismem nepolíbené, novodobou kapitalistickou žravostí zklamané a unavené voliče, na svou stranu.

U nás zatím v posledních dnech další leninský odchovanec šokoval svou odborností v oblasti lesnictví. Skoro dvacítku miliard stromků vypěstuje a zalesní jimi naši českou krajinu. Ještě že to necítí jako stranický úkol v nejbližší pětiletce. A neznalí oboru a matematiky mu uvěří, protože on přeci chce zachránit naši zem, zadržovat vodu, vysadit motýle,…. On, božský, který tu bude minimálně sto let a bude vládnout a dovolovat nám chléb a hry. /alespoň účtenkovku a toustový/

Ale pozor!

Zatím co ten elektro-odborník Milouš Jakeš, který svými celovodiči chtěl porazit imperialismus - a přitom si dobře žil na vysoké noze nad těmi, co buď slepě věřili v netřídní společnost /kde už není pánů ani žebráků/, nebo byli přinuceni držet hubu a krok.  Tak ten novodobý soudruh, ten se svou mafií pracuje tvrdě na svých současných i budoucích ziscích. A ne jen zisku preferenčních hlasů, ale především na ziscích finančních. Žádný hudlař!

A neznalí věří, jak to vše dělá pro blaho nás všech.

Firmy premiéra Babiše ukrajují největší podíl také na lesnictví v ČR, a to nejen v těžbě, ale i výsadbě. Není tajemstvím, že za dobu premiérování se zisky těchto firem zmnohonásobily a tyto firmy také od státu a Lesů ČR dostávají nejlepší ceny a minimální či žádné pokuty - oproti paběrkující konkurenci.  A zeptejte se skutečných odborníků na les – mnozí byli ze správ lesů odejiti – jak se tyto preferované firmy k lesu chovají a jak jej například zavodňují. Nebude to radostné vyprávění. Po nich v lesích není potopa, ale sahara. A kůrovec si mlaská a premiér přes svěřenecké fondy také.

Jakeš a Babiš jsou v jednom podobní. Pokud jim jiní nenapsali/nenapíší text projevu, tak jsou, jak bratři. V takovém případě pro ně, a jim podobné, platilo a platí cikánské přísloví: „Hloupý, když nemluví, podobá se moudrému!“  Současný premiér však má dobrý PR tým, a ten za něj mluví tak, aby i lež vypadala jako pravda. A pak má ještě tým, jehož on je špičkou ledovce a pomyslnou hlavou. Ten „tým“ tvrdě ožebračuje a bude ožebračovat tuto zem. A nejde o hnutí ANO. To dělá jen křoví. Ožebračují zem, protože společnost a veřejnost jim umožňuje naplňovat naopak české přísloví: „Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere.“ - nebo nekrade, sorry, nečerpá.  A tak ten marxisticko-leninský odchovanec, díky části společnosti tleskající a většinové části pasivní, žádným hlupákem nakonec není. A chechtá se nám všem do očí - hubou otevřenou a mastnou. Zatím!

Komunisté často používali a dodnes používají pro zesměšňování křesťanství a židovství tvrzení, že dnes v Boha věří jen důchodci, hlupáci, nevzdělanci a primitivové….  Dnes zase novo-bolševici vykřikují, že na demonstracích jsou frustrovaní, nevzdělaní, hloupí, ….

No nevím. Židovství a křesťanství tu bylo, je a bude – stejně jako lidé zdravých názorů, kulturně vzdělaní a morálně zralí.

Ale když vidím tu nenažranou urputnost k moci a majetku u stávajícího premiéra, poslední dobou si často vzpomenu na diktátora a boha Nicolae Ceau?esca. Ten jeho konec tedy určitě nebyl božským nanebevstoupením.

Jací jsou tedy lidé, kteří věří takovým lidem a takovým politikům?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Chrášťanský | pondělí 25.11.2019 9:23 | karma článku: 27,85 | přečteno: 714x