Agresivní bakterie S.MRT 007?

SARS-CoV-2 nejen neřekl poslední naprogramované slovo. Ale ono to bude pokračovat! Byla by to jinak prohra. Tedy pokud....

..se nenecháme otrávit!

Je další letní ráno. Pěkně brzo vyrazím ven. Rosa mi omývá a osvěžuje nohy, čistý provoněný ranní vzduch dělá s plícemi zázraky. A mezi lučním kvítím, vévodí mateřídouška. Za pár hodin, až sluníčko ještě více zesílí a rosa opadne, bude plná včel a čmeláků. Nyní stačí se jí dotknout a provoní tu novo-denní atmosféru.

To je nářez energie a povzbuzení.

Cestou domů uvidím u domečku babičku s dědečkem, takové ty lidi dnes již jako z jiného světa, jak si při práci povídají a jak se na sebe i na mě, usmívají.

Určitě nevstávali s rádiem, televizí a asi ani internetem jako nezbytným ranním rituálem, nebo posilněni Bleskem. A ani já, pokud si něco z toho nezapnu, třeba později na cestě autem, tak nevpustím do sebe koronavirové šílenství, negace, hrůzy, záměrný manipulátorský marast.

Vždyť ten můj ranní čas byl o pročištění plic, osvěžení nohou a zdravé aktivitě krevního oběhu. A ta mateřídouška, to je bylina posilující imunitu, má účinky dezinfekční, zvláště pro plíce, antiseptické a uklidňující – a mnoho dalších schopností. A podobných bylin jsem za krátkou ranní aktivitu potkal daleko více.

Co potřebují víc?

Pokud fanatizmus hlupáků, mocných, a nátlaky farmaceutických lobby, mi nezakáží trhat a používat byliny. Pozor, to není nemožné a snahy již v různých formách vystrkují růžky /zakázat propagaci využívání bylin samosběrem/. Třeba přijdou s myšlenkou, že nesprávně zpracovaná bylina mě ohrozí až k smrti díky nově objevené agresivní bakterii – S.MRT 007. Pokud mě neparalyzují nějakou povinnou očkovací látkou, tak co mi brání být pozitivním a svobodným? Ano, již se snaží mi zakazovat chodit ven, být mezi lidmi,… ale proti tomu se ještě mohu bránit. Stejně jako každý z vás. A asi to stojí za to, se bránit.

Jinak však se snažme být radostní, bránit se manipulaci a nenechat si kazit den i celý život.

Protože nejlepším řešením proti virům všech úrovní, je silná imunita, pohyb v přírodě, správná vyvážená strava, pozitivní myšlení, láska a prožívání nádherných chvil mezi stejně smýšlejícími přáteli, v rodině.

Tak se na vás těším ráno na cestě anebo až se potkáme a budeme se na sebe usmívat.

Krásný den.

Autor: Libor Chrášťanský | čtvrtek 6.8.2020 17:07 | karma článku: 22,77 | přečteno: 446x