Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Teď nevím, jestli to myslíte vážně, ale tvrzení, že úplně každý člověk na vlastní kůži cítí, že s planetou se něco děje, je obrovský a nepodložený nesmysl. Dalším nesmyslem je "ladovská zima", co to má být? Ale možná by Vás mohlo trknout, střídání názorů, nejdříve bylo špatné používat papír, protože naše lesy, tak se začaly používat igelitové obaly a ooo hrůzo, igelitová taška je špatně a papírová taška už je naopak správně. Takže už nejde o naše lesy?

0 0
možnosti
BV

Skutečná Greta Thunbergová kouzla zbavená bez skriptu, ze kterého je možné číst . Aneb loutka bez vodičů. Aneb čtecí zařízení beze vstupu.

POZOR, ZDRAVOTNÍ UPOZORNĚNÍ:

ABY SE PŘEDEŠLO INFARKTŮM, NEDPORUČUJE SE SLEDOVÁNÍ FANATICKÝM PŘÍZNIVCŮM!!

https://www.youtube.com/watch?v=WDjiy3wnb1M

Ta holka je prostě neskutečná chudačka, zneužívaná svými rodiči

0 0
možnosti
Foto

Všude je něco. Švédském hýbe autistka Greta, Českem důchodci jako nejsilnější volební potenciál.

Každý si hájí své a mnozí politici se jen prizivuji.

0 0
možnosti
ZJ

Něco tak hloupoučkého jsem dlouho nečetl.

3 0
možnosti
JL

Mladí lidé vždy tak trošku s něčím hýbali a taky je dobře využívala příslušná propaganda (všichni známe Komsomol nebo Hitlerjugend). Politici se rádi ukazují s dětmi, protože děti jsou archetyp, který oslovuje hlavně ženy a signalizuje budoucnost - podívejte, jsem vedle dítěte, vaší budoucnosti, pohladím ho - jsem dobrý člověk, starám se o vaši budooucnost, leží mi na srdci...A co se týče Gréty, vidíme, že v podstatě nastartovala tzv. školní stávky za klima, ale jsou to fakticky demonstrace. Ovšem demonstrace působí na politiky jako červená látka na bejky - určitě se už zamýšlejí, co mladým lidem naslibují, aby je přiměli vhodit pro jejich strany jejich hlas...A to bude tak asi všechno... Jako známo money first - takže je to všechno o penězích a chudé země se na milou Grétu vykašlou úplně.

3 0
možnosti
Foto

Může, ovšem jen ve svých představách.

A už se to někdy někomu povedlo?

0 0
možnosti
Foto

Greta nerozpoutala dialog nad tématy o nichž politici příliš slyšet nechtějí natož mluvit. Ta témata se řeší dlouhodobě, dlouhodobě také mají své místo nejen v médiích. Namátkou lze připomenout hnutí Greenpeace (od 1971) nebo jiné podobně zaměřené organizace, které ten dialog dlouhodobě vedou, nebo se o něj alespoň snaží.

Proč Greta koná jak koná se dozvíte třeba tady: https://www.info.cz/cesko/sef-detskych-psychiatru-greta-proziva-strach-a-uzkost-svet-je-pro-ni-cernobily-43054.html

2 0
možnosti
Foto

I30v40a87n 12V42e91s95e86l50ý

28. 9. 2019 13:59

Moc "přitažené za vlasy" mi připadá porovnání Jana Palacha s Gretou jako ukázka mladých, nespokojených lidí. Společné mají jen že něco dělají, ale Palachova oběť vyšla z jeho vlastního přesvědčení zatímco Gretu k jejím názorům přivedl možná její názor, ale dnes jen papouškuje co jí její "loutkovodiči" řeknou. Palach jednal, Greta žvaní a kritizuje všechny ostatní a mě to připadá že za tím jsou zištné pohnutky někoho jiného.

3 0
možnosti
Foto

Palach šel s existujícím proudem, Greta si svůj proud teprve tvytváří

0 0
možnosti
Foto

Greta je víceméně zástupcem mladé generace, která už je mnohem odvážnější a sebevědomější než jsem třeba já stará škola. My jsme ještě uznávali autority, dnešní mladí už tolik ne a dokáží se jim otevřeně postavit a to i tady v Česku.:-)

0 3
možnosti
Foto

Greta jakožto autistka nemá zábrany, drží se svého hlava nehlava. Bez ohledu na správnost úsudku či případné následky

4 0
možnosti
JK

Paní, vy se vymykáte! R^:-)

1 0
možnosti