Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

A já naopak přišla po létech na to, že nejlepší dovolená je ta, kdy jedu sama, nemusím se nikomu přizpůsobovat a je to paráda :-)

0 0
možnosti
AN

Máte zvláštní styl. Sie forma? :-)

1 0
možnosti
JP

Dneska by ani k tomu moři nejela. Většina cestovek totiž single cestovateli naúčtuje poplatek za jednolůžkový pokoj ve výši 1/3-1/2 celého zájezdu, čímž se cena zájezdu dostane do takových výšin, jako kdyby si single cestovatel kupoval Eiffelovku i s přilehlými pozemky. Naštěstí existují i cestovatelské seznamky, kde je možno najít "spolucestovatele" s podobnými problémy, a domluvit se na společném (a hlavně cenově přijatelném) pobytu

1 0
možnosti
Foto

Je to pravda, proto jedna z mých byvalych kolegyn co ovdověla jezdila s rakouskou cestovkou. Nechtěli žádný příplatek .

0 0
možnosti
IL

I85v72a38n65a 67L76a10n43c85e

18. 6. 2019 17:22

Pokud place duse, onemocni teloVR^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Ano, defacto to tak mají někteří muslimové, kde je praktikováno množenství. Vezme si krásnou mladou dívku, skoro ještě dítě, s níž zplodí dítě. Pak druhou a třeba i třetí. Pokud se těch dvou hned po splnění svého ženského poslání nezbaví, postupně jak zestárnou, dělají chůvy malým dětem, věnují se vaření a pečují o domácnost a staré rodiče. Té v přechodu se možná uleví, že na manželské povinnosti má mladou krev a ji stejně miluje a hlavně finančně zajistí a jako opuštěná žena nemusí dřít bídu s nouzí. Ale je to odlišné od země k zemi a hodně záleží na těch mužích jak se zachovají.

0 0
možnosti
JH

Islám je ovšem geniální v tom, že ten polygynní stav právně ošetřuje. Čili 2 - 4 ženy má jen muž, který je dokáže trvale zajistit, nikoliv, aby někdo předal geny pomocí obličeje zdatného neandrtálce (kukaččí děti hezounků). Také je vyšší jistota, že muž investuje do vlastních genů, což je motivační faktor. V každém případě více než 1 manželka je i v arabských zemích spíše výjimkou.

U nás by se křesťanská tradice dala využít k zavedení "volitelného Manželství+" (obtížnější rozveditelnost), které by alespoň garantovalo jistotu nejatraktivnějším ženám a stáhlo z trhu část atraktivních mužů, čímž by se umenšila nerovnováha.

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ministr-jehlicka-chce-uzakonit-dozivotni-manzelstvi.A081112_100535_domaci_pje

https://www.novinky.cz/domaci/154152-jehlicka-chce-uzakonit-manzelstvi-na-dozivoti.html

0 0
možnosti
JH

V moderní společnosti, která zrušila polygamii, budou brzy vztahově osamělí všichni, kdo nemají co nabídnout na vztahovém/sexuálním trhu.

Což jsou obecně všechny ženy po klimakteriu a méně atraktivní polovina mužů napříč věkovými skupinami.

(Zatím jsme v nějaké přechodové fázi.)

V Africe se eliminují přebyteční muži ve válce a ženy krátkým dožitím, v Evropě momentálně řešení neexistuje. Možná proto se tolik pochoduje za LGBT hrdost čtyřprocentních, aby nebylo znát smutné ticho daleko větších společenských skupin.

Řešením je postavit si život tak, aby nebyl závislý na partnerských vztazích. I když to není úplně jednoduché.

0 0
možnosti
JH

Samozřejmě zrušila monogamii ve prospěch sériové polygynie, tak to má znít přesně.

Atraktivní muž se za život ožení 2x - 3x a zkonzumuje tak plodnou část života 2 - 3 žen.

Zajímavé je, že to samo o sobě nemusí vést k vymírání, protože v takovém systému pořád může skoro každá žena odrodit.

0 0
možnosti
PK

Obklopen davem žen a známých se můj chytrý, bohatý a pohledný kamarád vždy cítil osamělý. Faktem zůstává, že s počtem kamarádů, známých a vztahů to někdy prostě nekoreluje, Asi to nej, je jak subjektivně pocitujete kvalitu okolí. Mě pomahá pejsan, který toho moc nenamluví a když tak jen očima, můžu mu svěřit vše a nevykecá to a to vítání ráno a třeba po nákupu, to se vám jen tak nedostane.;-D;-D;-D

4 0
možnosti