Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

alex hart

13. 3. 2008 2:00
Ony se ty potřeby vyvíjí - 1 -

Souhlasím s autorkou, že media (tedy především DVD, televize a trochu i kino) kreslí zcela falešný obraz o tom, co je to sex a jak se provozuje. Mladý začínající muž, z takových filmů musí být poněkud zmaten.

Dále ale celá společnost současně s tím vytváří další falešný pocit (tentokrát v dívkách), že jejich budoucí partner je má za povinnost po celý život bezmezné milovat, aniž by se (rozuměj ty dívky) o to jakkoliv zasloužily.

No a konečně mladý cca 20-ti letý muž by mohl (a taky chtěl, kdyby to šlo) sexovat asi tak 3x denně, zatímco mnohá mladá 20-ti letá dívka teprve hledá, kde ji má, a co s tím. Ne že by ty dívky byly většinou ještě panny, ale mentálně a pocitově (já bych řekl spíše hormonálně) v mnoha případech  nejsou na normální manželský sex vůbec připraveny. To není výčitka, to je konstatování.

Má se za samozřejmost, že slušný muž na ženu nenaléhá, ale kam si ho má asi tak strčit, nikoho kromě něj nezajímá. Velmi často ani jeho ženu ne.

pokračování...

0 0
možnosti
AH

alex hart

13. 3. 2008 2:07
Re: Ony se ty potřeby vyvíjí - 2 -

...pokračování

Každý muž si toto musí vyřešit po svém a nehodlám zde rozebírat všechny varianty. Ale ten rozdíl v sexuálním apetitu je, řekl bych, naprosto normální a převládající. A také se s časem vyvíjí, takže některé 40-leté ženy¨, které by si někdy docela rády zaskotačily, se pak strašně diví, že jejich manžel s nimi už sexovat nechce. A nemusí to být zdaleka tím, že na tu postarší ženu už nemá chu't, ale že si za léta našel způsob, jak to rozchodit bez ní, když na jeho potřeby 20 let kašlala. Třeba než aby se doma stále dožadoval... tak má už dávno milenku...  Světe div se. 

Takže jestli ta mladá autorka také zaregistrovala, že její partner má vyšší sexuální úpotřeby, je jistě velice všímavá (ale ono to snad přehlédnout ani nejde).

Zato jsem zvědav, jestli situaci spravedlivě vyhodnotí, a svému milému řekne:

Já vím, že si se mnou v posteli moc neužiješ, ale když já tě nemůžu tak často ukojit, tak můžeš chodit za jinýma.  Když má člověk hlad, taky se přeci musí někde najíst.

0 0
možnosti
AH

nyny.

12. 3. 2008 14:43
ale no tak

Co vidíte v reklamách a filmech není o životě a v životě se vždycky lidi přece domluví ;-D

0 0
možnosti
OU

12. 3. 2008 13:33
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik