Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Doposud jsme si žili v nadbytku a mysleli jsme si jací jsme to gerojové.

Zdroj: https://chourova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=747305

??????? tak to jsem nepochopil. Takže podle vás je správné žít v chudobě? Stovky generací před námi žily z huby do huby, v nedostatku a bídě a snily o tom, že jednou bude všeho dostatek, mír a blahobyt. A když to konečně máme tak se vyrojí bandy rádobyfilosofů a špačkují jaká je to hrůza, že je už dobře.

0 1
možnosti

Pane Buriane,

je dobře, že je všeho dostatek. Ale většině lidí už nestačí dostatek, ale chtěli by křečovat čím dál více, a to často i na úkor jiných.

To všechno pak vede k nerovnováze a vytrácení lidství, což vždycky vedlo ke katastrofám, jako jsou války, přírodní katastrofy, epidemie atd.

1 0
možnosti

Vynikající článek!

Karma R^R^

0 0
možnosti

Pokud ná vrací ke skutečným hodnotám, je dobře. Horší je, když školní děti doma nudí, najdou ve spíži lahav alkholického nápoje a vypijí to s kamarády a pak skončí v rukou lékařů. To není spekulace, to je skutečnost těchto dnů.

0 0
možnosti
Foto

Záleží jaké děti a jak jsou vychované. U nás v domě malé děti upekly koláč pro osamělé seniory.:-)

0 0
možnosti
Foto

To že jsou města vylidněná je proto, že daňový farmář zakázal určitým provozovnám poskytovat své služby. Lidé tak zůstávají doma, nebo si užívají sluníčka v přírodě, nebo na pikniku v parcích. Jak jsem se doslechl, ale i to už těm co podlehli panice, začíná vadit a rádi by aby jejich daňový farmář zakázal i tyto činnosti. .

0 3
možnosti

"Ač znělo ze světa varování že mnohá lyžařská střediska zasáhl neznámý virus, umírají zde lidé, přesto jeden " velký mocný Čech či spíše čecháček nemohl odolat slevě. No nekup to když je přidán ke slevě dar nedar jaký jen tak někdo nemá jakýsi neznámý vir. A tak prostý čecháček sebral svou rodinu a vyrazil lyžovat do Itálie bez ohledu na to jakým neblahým následkům vystavil nejen sám sebe, svou rodinu, děti a nakonec i celou společnost. Nyní za čecháčkovu nadutost platíme všichni."

Omlouvám se za tu dlouhou citaci, ale konečně to řekl někdo ještě ostřeji než já. Díky.

2 1
možnosti

Jestli se nepletu, tak první případy nebyly od lyžařů.

0 0
možnosti
  • Počet článků 104
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1128x
Kdo vůbec jsem. Prostě obyčejně neobyčejná ženská. Aktivně sportuji, miluji zvířata, přírodu, ráda se podívám na hezký film či přečtu hezkou knížku. Věřím v anděly strážné kteří u mě mají často pohotovost, boží mlýny a lásku, krásnou, čistou a upřímnou která může mít klidně čtyři nožičky a po celý rok nosit kožíšek.

Seznam rubrik