Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Máme-li kontroverznost měřit podle míry populismu, tak ČSSD je jednou z nejvíce populistických a nejkontroverznějších. Kdo sliboval zrušit Církevní restituce, i když věděl, že je to nemožné? ČSSD. Kdy sliboval zrušení všech Julinkových zdravotnických poplatků a poté zrušil jen jejich část? ČSSD. Kdo kritizoval míru propojení politiky s byznysem a poté vstoupil do koalice s politickou odnoží firmy Agrofert, hnutím ANO? ČSSD. A takových příkladů by se našlo v naší politické stoce víc. Jak se říká, sliby,chyby!

0 0
možnosti
Foto

Ano, na rozdíl od předchozím má KČ program sice těžko realizovatelný, ale hodný zamyšlení.

Karma!

0 0
možnosti
LT

Pozor....syn císaře Karla I. Otto von Habsburg, už je nějaký ten rok po smrti. Nyní je legitimním nástupcem českého trůnu další Karel (Habsburský) a jeho syn Ferdinand Zvonimír.

0 0
možnosti
Foto

J64a55k17u72b 77R82o24t51h

1. 4. 2015 22:35

"Podle českých monarchistů je rok 1918 rokem, kdy skončila demokracie a nastala tvrdá totalitní republika." Nesmysl. Nesmíte vycházet z mylného dojmu, že monarchista = příznivec KČ. A dokonce ani v KČ to není stěžejní postoj.:-/

0 0
možnosti
MN

Já osobně jsem zastáncem monarchie. Už z jednoho důvodu. Král je na svou roli připravován od dětství a musí vykazovat schopnosti a kvality. Prezidentem může být teoreticky každý, aniž by na tuto funkci byl připraven. Krále nikdo nejmenuje, je nadstranický, což se u prezidenta říci nedá. Ten musí být hodný a poslušný tomu, kdo platil jeho volební kampaň neb nic není zadarmo. Ani charita ne. Panovník (nemám na mysli středověk) byl vždy zárukou morálky a řádu. Panovník vždy stavěl na hodnotách odvozených od křesťanské víry. Panovník je ten, kdo tam prostě je celý život. Ne ten státní úředník, který se střídá na Hradě každé volební období, bez ohledu na svou minulost. Panovník reprezentuje svou zemi. Kdo z našich prezidentů nás někdy reprezentoval? Masaryk byl radikál, Beneš slaboch, Gottwald alkoholik a idiot. Novotný měl škraloup z války, Zápotocký také nic moc. Snad jen generál Ludvík Svoboda, ale i ten se poddal (a zřejmě již za války), Husák byl sice vzdělaný, ale pořád poskok. Havel? No o tom bych snad ani nemluvil. Jeho omluva Hitlerovým pohrobkům byla facka národu. Ostatně i on musel platit dluhy z dob disentu. Klaus? Výroky: Neznám pojem špinavé peníze. Znám má peníze, nemá peníze. Nebo: Morálka je věcí soukromou, která na veřejnosti nemá co dělat. To mluví za své. A nakonec ukradne tužku. No a naše poslední hlava státu? I on je poplatný lidem, kteří mu dali peníze na volební kampaň. A jací jsou to lidé si jistě dokáže každý najít sám. A tihle "podnikatelé" zadarmo nedají nic. Zatím jsme za dobu existence republiky neměli hlavu státu, která by stála za následování. Král, který dbá o blaho svého lidu je něco jiného. A za dob C.K monarchie byla naše zem zvelebována.

1 0
možnosti
ŠC

Základem demokracie je slušně vedený dialog. Děkuji za Váš názor, má něco do sebe!

1 0
možnosti
Foto

Příště byste mohl rozebrat další obskurní strany typu ODA, US-DEU nebo TOP 09.

1 0
možnosti
ŠC

Nad ODA jsem také zvažoval, ale chtěl jsem vytvořit tzv. TOP 5.

TOP 09 patří do jiné kategorie. Nesdílím jejich názory, ale musím konstatovat, že (zatím) nevykazují prvky rasismu či xenofobie.

1 0
možnosti
Foto

Multikulturalismus odmítám, ale DSSS kvůli tomu volit nebudu.

2 0
možnosti
ŠC

Tak jsem to také uvedl. Odmítám multi-kulti, ale kvůli tomu DSSS a jiné neonacistické spolky podporovat nebudu.

1 0
možnosti
ŠC

Situace v Úsvitu je složitější, a proto bych ji rád rozepsal jako samostatný blog.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1378x
Jsem členem děčínské ODS. Svobodu namísto regulací. 

 

Seznam rubrik