Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J27i62r49i 32B41i46l19i68n31a

17. 11. 2015 14:06

Kdyz zahynulo pred 14 lety v Americe pri utoku muslimskych teroristu 3000 lidi, nasly se i hyeny, ktere vinily z utoku zidy, nebo dokonce americkou vladu.

I takove zrudicky mezi nami ziji.

Mrtvych Rusu je me lito jako kazde jine obeti, ale ruska vlada si ten nedostatek taktu zavinila sama svym mlzenim.

Vzdyt to ze slo o teroristicky utok priznala az dnes.

2 1
možnosti
Foto

Těch útoků proti rusky smýšlejícím lidem bylo již více, nejen v Oděse (200), Mariupol (87), Slavjansk (etylénem oxidu 500), 35 aktivistů v Kyjevě se úplně ztratilo!. Na demonstraci v Záporoží přijelo 3 000 odpočatých mladíků PS z Kyjeva a 1 000 starců mlátili a polévali kyselinou solnou proto, že chtěli své město bez odpadků! Proč islamisti útočí na frantíky- podíleli se na Levém háku v Iráku v roce 1991! V obou válkách v Perském zálivu zahynulo celkem asi 2 miliony iráckých vojáků, jednotky domobrany Fedayínů a Bagdád bránili již jen dětští vojáci, jak najdeme v knize Uvěří nám ještě někdy? od Michaela Moora.

0 1
možnosti
MS

O vlažný přístup k havárii letadla se přičinili samotní Rusové, když do poslední chvíle zpochybňovali, že šlo o teroristický útok, i když měli od západních zpravodajských agentur spoustu indicií. Nic není potvrzeno dodnes a tak vše nakonec vyšumělo do ztracena. Teroristické útoky ve Francii to pak pochopitelně úplně přehlušily.

6 0
možnosti
JC

To způsobují hlavně média, pochybení novináři.

5 0
možnosti
BT

poněkud pokrytecké, ale budiž,  útoky ve Francii zasáhly lidi zde mnohem více než pád ruského letadla čí útoky teroristů v jiných částech světa, proč tomu tak je si snad odvodíte sám, když umírají lidé v Izraeli vinou teroristů kdo se nad tím pozastaví, kolik Francouzů dokonce atentátníkům v Izraeli  fandí?

svět neměří stejným metrem to jste si ještě nevšiml

1 0
možnosti
VM

Máte pravdu,pane autore,ale to,že jsem si dal francouzskou trikoloru,neznamená,že nesoucítím s oběťmi útoku na ruské letadlo.

Naopak,velmi pohrdám těmi,jež tento útok zlehčují.

0 0
možnosti
Foto

L24e56o97n 46T17o58m73e90v

16. 11. 2015 6:28

Byla to letecká nehoda, stává se to... a stále nejsou důkazy pro jinou možnost

2 0
možnosti
VM

Tak proč i rivalové Ruska se přiklánějí k tomu,že šlo o atentát?

4 0
možnosti
Foto

K46a72r45e30l 17M12á91d61l19e

15. 11. 2015 23:07

Karmu jsem dal, fr. trikolóru na profilovce nemám, nicméně docela chápu, proč masakr v Paříži vyvolal mnohem větší projevy soustrasti.

Při událostech v Donbasu (a vůbec v Ukrajině) pracovaly naplno propagandy obou stran, člověk se dojmul nad nějakou fotkou, aby pak někdo dokázal, že ta fotka je úplně z jiného konce světa a byla použita už před lety. Zkrátka nevědělo se, nakolik tomu věřit. 

Letadla padají běžně, letecké nehody už se berou jako statistika. Ještě kdyby se hned vědělo, že za tím je IS, to by byla jiná. Ale když se příčina pádu spolehlivě zjistí až po týdnu, to už je passé.

Keňu ani rozebírat nebudu, to už za hranicemi středoevropského vnímání.

No a Francie je nejblíž, zprávy jsou nejpřesnější a nejspolehlivější a třeba já se víc ztotožním s návštěvníkem rockového koncertu, kterých jsem vymetl stovky, než s cestujícím v letadle (tam by mě nedostali ani za zlaté prase).

A ještě drobnost. Frantíci mají ambasádu na krásném romantickém místě, dá se to spojit s procházkou přes Kampu, svíčky se zapalují rovnou pod okny ambasády. Rusové mají tu svoji trochu z ruky v Bubenči, od zamčené brány člověk přes tu velkou zahradu skoro ani nevidí na barák.

Sám jsem tam byl naposled někdy snad v devadesátém na demonstraci na téma "Gorbačov je vrah". To když si chtěl krvavým násilím udržet pobaltské republiky (ten perestrojkový Gorbi, kterého jsem za komančů hrdě nosil na placce polské výroby koupené na nějaké pražské burze).

10 0
možnosti
MM

Nikdo nikomu nenařizoval, nebo naopak nezakazoval zapalovat svíčky za oběti terorismu. Proč se tak lidé svobodně rozhodli, si odpovězte sám.

10 0
možnosti
Foto

Lide se svobodne rozhodovali naposledy pred par stoletimi ;-)

2 0
možnosti