Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Autor článku se zřejmě tak rozčílil, že zapomněl zmínit odkaz na jaké "moralizování" Shapira reaguje. Rád bych si rady a moudra z americké ambasády přečetl. Zadruhé se dvakrát zmiňuje o Mexickém plotu, který má jednou 5, podruhé 10 metrů. Tož jak to vlastně je?:-)

1 0
možnosti
JR

J53a32r73a 87R19a63n43k

7. 10. 2015 22:38

....asi tak, ze plot neni podel cele hranice a stejne ho Mexicane zmuzou, tak jako v Gaze, buduji tunely a pod.:-/

0 0
možnosti
VK

Krom jiných hloupostí, je ten plot pětimetrovej, nebo desetimetrovej? Není dokonce stometrovej? To jsou bláboly jak od Offčáčka.;-D

1 0
možnosti
Foto

Pane autore, můžete mi nějak logicky vysvětlit, pokud je to ve vaších schopnostech, proč jste smazal můj komentář, kde se vás zastávám? Jedná se o komentář, kde pan Oulický nepravdivě píše, že v perexu zmiňujete ústavu no a já jej opravil, že nepíšete o české ústavě. Z nějakého nepochopitelného důvodu jste tento komentář smazal a já bych moc rád věděl proč.

0 0
možnosti
Foto

autor nekomunikuje, vzal to za něj kolega Oulický:-)

1 0
možnosti
Foto

Aby nedošlo k omylu - pan velvyslanec rozhodně není tím nejlepším reprezentantem své země a bezpochyby se dopouštěl a stále dopouští celé řady přehmatů. Bohužel, budou se podobné věci stále častěji objevovat přesně podle toho, jak se budou velvyslanectví rozdělovat jako trafiky, nikoli aby se velvyslanectví obsazovala lidmi, kteří jsou profesionální diplomati a mají na to školy.

Mimochodem, ani Česká republika není podobných individuí, jako je velvyslanec USA u nás, prostá - viz jen posty velvyslanců v Rusku a na Slovensku - ani jeden není profesionálním diplomatem a oba jsou tam za odměnu za podporu prezidenta Zemana.

Přesto by mě osobně velmi zajímalo, co vlastně a při jaké příležitosti pan velvyslanec přesně řekl a zda to opravdu bylo jen vyjádření pro novináře, či zda šlo o odpověď třeba na otázku: "O čem jste hovořil na Ministerstvu zahrničních věcí s pane ministrem?" .....

0 0
možnosti
Foto

Vy se nepamatujete na vystoupení v ČT? Či jen nechcete, či jste neviděl?Aby např. před DIPLOMAT. jednáním ,,informoval veřejnost".?Jistě nejsem sám, kdo zaznamenal a pamatuje.Rv

1 1
možnosti
Foto

Autor článku by chtěl americkému velvyslanci zakázat svobodu slova.

To už jsme tady v letech 1948 - 1989 měli.

Jste komunista?

Co takhle velvyslance USA nechat dokonce zavřít? Tím by nemohl mluvit vůbec. Ten, kdo sedí za mřížemi je zatraceně, ale zatraceně zticha!!

4 4
možnosti
JC

Probůh, že vůbec máte tu odvahu takto psát?! A co třeba taková etika diplomata, já vím, to Vám nic neříká. Přesto o tom dokážete psát elaboráty.Rv

Nikdo ho nechce zavírat, to už je Vaše konstrukce. Ale na vyhoštění by to bylo ...

1 5
možnosti
JN

J58i70ř18í 85N83o25s25e56k

10. 9. 2015 23:03

Štěpáne, přiznám se, že když Shapiro poprvé vylezl z letadla a s naivním misionářským zápalem nám oznámil: "Vezu vám demokracii," zvedl se mi žaludek i tlak. Zatím ten kašpárek nepředvedl nic, kvůli čemu bych nezuřil, viz kárání našeho prezidenta, podpory hanobení demokraticky zvolené hlavy státy, žvanění o uprchlících, no, našlo by se toho. Takže jste mi promluvil z duše. Tak je to Obamův spolužák, post dostal za oddanost. co dodat.

Pokračujte a v diskusích spíš diskutujte, nemažte. Aspoň ukážete, že jste nad věcí, nějaké osobní invektivy vás přece nemůžou rozházet!R^

3 3
možnosti
Foto

Autor nemazal osobní invektivy, autor smazal příspěvek poukazující na nesmysly v jeho článku.;-)

1 1
možnosti
PK

P42e85t71r 44K33ř80í54ž

10. 9. 2015 22:56

Velvyslanec Shapiro mne též značně irituje. Zjevně trpí představou, že k nám byl vyslán, aby zde šířil své vlastní názory, poučoval a napravoval naši společnost. Domnívám se, že příští štací pana Shapira by měla být nějaká blízkovýchodní či africká země. Tam jeho názory jistě uvítají. Především za poslední odstavec blogu dávám karmu.

4 0
možnosti
OP

Mladý muži, sice s vámi souhlasím, ale kdyby pan Shapiro neplnil pokyny své vlády, asi by tím vyslancem nebyl. Na druhé straně je potřebné, aby se k panu Shapiro dostaly naše ohlasy na jeho káravé kecy, a to činíte, proto karma :-)

1 1
možnosti
AS

A33d23a37m 61S91t40a18v80a

10. 9. 2015 22:48

Je škoda, že velvyslanectví USA se chová jako bývalý SSSR a mnohá naše média, především Aktuálně.cz a ČT píší a hlásají, jak bolševické Rudé právo či Československá socialistická televize: vytvářejí vůči sobě odpor a posměch u veřejnosti, tak jako ty totalitní média.

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1378x
Jsem členem děčínské ODS. Svobodu namísto regulací. 

 

Seznam rubrik