Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S tou erudicí to není tak slavné. Mám zkušenost, že nejsou schopni rozeznat trávu od betonu, což v noci a s příkrovem spadaného listí ještě pochopím. Ale co nejsem schopný rozdýchat, je neochota přiznat chybu, byť jsem nabízel odvoz na místo "činu". Navíc měli fotografii kde dalo rozlišit rozhraní povrchů. Nejhorší ovšem byla debata s výstavním exemplářem na radnici. Příště budu raději ožralé vačici vysvětlovat oxido-redukční rovnice.

0 0
možnosti

Taky vám tam chodili ti "šedí teroristi"? To bylo něco. Ale ono je to takové "dvojsečné". Už něco pamatuju, ale v parcích byl pořádek, i sednout si bylo kde. Dneska je bohužel skoro každému jedno co se kde děje, pokud se to neděje u něj na dvorku. Lidé jsou lhostejní k majetku, který jim nepatří, tak co s tím? To nebude jen zlovůle úředníků, to je bohužel jen odezva na chování lidí. Z jedné strany nadáváme že už pomalu i na záchodě budeme muset mít kamerový systém, ale na druhou stranu, chováme se k cizímu majetku tak, abychom si takové chování úředníků nezasloužili?

1 0
možnosti
Foto

L24u21b59o48š 98C28h87o59t92t

10. 10. 2016 12:51

Máte pravdu, ale ono jde o to, aby MOC nebyla zneužita a měřilo se všem stejným metrem... Víme, kdo je nepřizpůsobivý, ale otázka je, jestli strážníci skutečně využijí novou vyhlášku k tomu, aby proti nim radikálně zasáhli a naopak neprudili slušné lidi kvůli prkotině...

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik