Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^já nemám ráda když se chlapi perou ikdyž Jardy je mi líto-ale zažil už horší věci

0 0
možnosti
MJ

Souhlasím s Vámi pane autore, ten Havířovský Sikora neměl odjet zdraví z ledu na střídačku, v NHL by to tak bylo v Kladně bohužel nikoliv,- je hanba kladeňáků.

1 0
možnosti
VH

Jestli dobře rozumím, Jarda je takový Bůh, že jeho zranění se má potřestat, i kdyby si ho způsobil skoro sám a protívník byl náhodou v těsné blízkosti.

Hmm. Tu osvetu bych já ovšem nenazval rytířstvým, ale sprostou vendetou. Ale co bych chtěl od dnešních fanoušků, že? Ti jdou na hokej jen pro ty rvačky. Na ledě i na tribuně.

2 1
možnosti
FS

Autore,ten zákrok od havířovského Sikory byl zcela v regulích pravidel.To,že jste ovlivněn,to je vaše věc. Nikdo nebere Jágrovi jeho zásluhy a umění,ale už na ty kluky nestačí. Hokej je tvrdá hra a to už by si měl Jágr uvědomit.A vybízet hráče k bitkám,promiňte,ale jste opravdu mimo mísu.

1 1
možnosti
Foto

Neříkejte. Fakt? :-)

0 0
možnosti
MB

O J.Jágrovi nemá smysl psát - Skutečně komplexní klobouk dolů. Dobrý příklad všem - podobně jeho bonmoty - Věk je pouze číslo ... Život je ovšem neoblomný - On je v nové fázi, jeho jméno je značkou a celý člověk vlastně firmou. Jeho dále vstupování na led je již v poloze obrovského rísku ! Jde o zachování dobrého jména firmy ! Vyprodané stadiony očekávají další hvězdné kousky a postup Kladna. Vůle hráče chce - Tělo již mele cosi jiného. Dojde k očekávaným situacím - viz zranění. Ihned vášnivé reakce - Cílený úmysl ? Únava materiálu ? Toto nejsou otázky pro mne - To je dilema pro Jaromíra. Mj., jedna z variant je, že pokud Kladno neuspěje, letos ještě přestoupí do Třince. S rodinou jsme rozhodnuti - půjdeme. Obávám se, že půjde o jednu z posledních příležitostí legendu vidět. Pak již bude již v novém klubu - Otců , který potlačí kočárek , aby povstali noví bojovníci ! ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik