Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Rovněž posílám důchodcovský pozdrav, z chalupy! "Žehnám, svému moudrému výroku", před 21 lety, z paneláku 8 patra krajského města = Ženo, jednou taky zestárneme - co budeme dělat ? Pak objev úžasné parcely - doveden o do stavu obyvatelnosti od ÚT po SAT. Často se mne kolegové ptají - co se tím změnilo ? Odpovídám - všechno ! Jsem zde přes týden sám, kolega pes a kočka. Zajímavý stav klidu a jiný tok času ! Pletu si dny ! Čtu to tak, že moje ženy zde jsou, (víkend), nebo nejsou. Jiný vztah k financím, zejména papírovým bankovkám - V podstatě je nepotřebuji. Civilizace je vzdálena, (zásoby slušné). Člověk, předsazen blíže přírodě - dozná, že je její součásti. Poznejte se a stanovte hranici soužití. Pes, jako společník, se stále domáhá pochodu. Z jeho pohledu vše zbytečné, sekání trávy. Nakonec jsem doznal, že to zvíře moudré jest! Denně chodíme, pěšiny vyšlapané. Další poznatek, přestože místa známá - pak ovšem v neustálé proměně ! Příroda skutečně čaruje. K tomu "blbá radost", že na zahradě opět cosi povyrostlo, ze semen pak rajče. K tomu všemu, ten akcent pohybu. Objevil jsem, že jsem - nic neobjevil. Vše osvědčené, je v úžasné platnosti . Raduj se z maličkostí, z každého rána, hýbej se. Co se hýbe - pak je živé. Jsem opravdu, šťastnej - přeji totéž ... :-)

2 0
možnosti
HV

Já vím, že závist je špatná vlastnost, ale bez skorpulí můžu říci, že to co popisujete Vám sakra závidím. Ještě pár let do penze mám, ale takhle nějak bych ji chtěl mít zorganizovanou...

1 0
možnosti
Foto

Tak jsem si myslel, že si zavzpomínám na jeden dávný výlet s oddílem, ale když jsem si vygůgloval fotogalerii Slánské hory, zjistil jsem, že jsem se spletl. My jsme tehdy byli kousek vedle na Vinařické hoře.

0 0
možnosti