Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdravim pane Chotte. Ono, jak to takhle pisete, tak v obecny rovine to muze pusobit naprosto presvedcive. Kdyz jsem vam ale ukazal na konkretnim priklade, jak take muze vypadat bydleni vedle hriste pro starsi deti, kde najemnici jsou nuceni den co den, cely rok, poslouchat od rana do vecera rev a rap, odkazujete se na mesto, ze mesto to musi vyresit. Jak, na to jste mi uz ale neodpovedel.:-/

0 0
možnosti
Foto

L21u75b98o21š 94C75h70o32t92t

17. 7. 2020 13:58

Dobrý den, pane Petrzalko, mohl bych Vám alibisticky odpovědět, že nejsem primátor, ale... Jednoduše řečeno, zákony a vyhlášky musí platit pro všechny stejně, tedy i pro tzv. nepřizpůsobivé - já tento termín neuznávám! Tečka. Ale jedna věc je vytvořit pravidla a druhá - náročnější, zajistit jejich dodržování - když to nejde po dobrém, musí to jít po zlém - po žluté kartě dostane fotbalista červenou a jde ven!

Je to nekonečný boj dobra se zlem, ale... Nesmí se vzdát! Vy berete zrušení hřiště, jako vítězství nad nepřizpůsobivými, já jako prohru. Dneska radnice, kvůli nepřizpůsobivým, odstranila lavičky v parku a zítra Vám nedoporučí nebo dokonce zakáže, abyste do toho parku z bezpečnostních důvodů chodil. atd. atd.... To chcete?

0 0
možnosti
Foto

Podobná paralela je s byty. Za pár šupů byly privatizovány, aby je většina nabyvších obratem a se ziskem prodala. Teď města neví kam ubytovat seniory, kam matky samoživitelky, kam zaměstnance služeb které potřebuje, neboť oni nemají na vysoké nájmy. Tak se bude za drahý peníz stavět státní erár. Přitom ho tenkrát stačilo za levný peníz opravit.... Aniž bych byla obdivovatelka MZ, tak kdysi, když se ve FS diskutoval pomlčkový zákon a nikdo nevěděl jak se má naše země jmenovat, vystoupil a konstatoval: Navrhuji název Kocourkov, slovensky Kocúrkov.

2 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik