Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Tak to by me fakt zajimalo, jake moznosti resit vyse nastinenou situaci byste si predstavovali. To jsem jeste zapomnel na kazdodenni obohaceni v podobe nedobrovolneho poslechu rapu z prenosnych reproduktoru. To a ani nic z vyse uvedeneho neni zakazane, takze privolana policie odchazi, omladina z toho vseho ma bzundu, rvou o to vic a do oken na vas jeste posmesne vyrvavaj neco o mr-kach. Ale ja vam rozumim. Kdyz dojde ke zruseni takoveho koutku, je to prohra, existuji prece nastroje, jak tomu zamezit, ze. napriklad kamerovy system.R^

0 0
možnosti
Foto

Já Vám rozumím a chápu Vás - bydlím u Bajkalu, takže to o čem mluvíte mám skoro pod okny, ale... Přesto trvám na svém názoru! Těmto lidem nelze ustupovat! Ten problém musí vyřešit radnice a ne Vy! Odstranění dětského koutku je především morální prohra. Promiňte, ale... Vy jste se už dopředu rozhodl usednout na ten strom.

0 0
možnosti
LP

Pane Chotte, uz jsem vam to psal 2x a furt to nechcete pochopit. Od rvouci omladiny, kterou musite denne poslouchat, vas zadny kamerovy system neochrani. Nezbyde vam nic nez plastova okna a mit je zavrena. Jestli vy chcete den co den poslouchat jejich rev a sprostoty, domluvte se se stejne smyslejicimi sousedy a nechte si hriste pro starsi deti u vas zridit. My jsme to meli a jsme fakt radi, ze uz tuhle zkusenost mame za sebou.

0 0
možnosti
Foto

To je tedy řešení!! Moc jste asi pana Chotta nepochopil!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik