Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To nic, někteří lidé to prostě nemají v hlavě v pořádku. Ukájejí se pak anonymními bláboly. Řeším to tak, že nevyžádanou poštu vůbec neotevírám a rovnou házím do spamu. Pokud se opakuje, padá tam pak sama a já ani nevím, co přišlo.

Zrovna u Vás absolutně nechápu, proč by Vám někdo měl nadávat.

2 0
možnosti
Foto

A mimochodem, jen na doplnění - otevírat nevyžádanou poštu může být v době virové dost nebezpečné /hlavně pro hlavu vašeho PC/ - i když máte Antivir. ;-(

1 0
možnosti
MB

p. Chott, Vaše blogy mi připadají umírněné a laskavé. Proto se občas ozvu. Navíc jsme zrcadlově napojení - kladensko - ostravsko. Regionální problémy identické. Odklon od bývale tradiční výroby, problémy s hledáním náhrad příležitostí, poškozené ŽP ap. Klasika těžkého průmyslu. To vše se promítá i do nálad - volebních preferencí. Logika, osídlování pohraničních částí - Příchod osob bez vzdělání za vysokými výdělky - Pak to známé - "Dobře už bylo". Kraj razovitý ! ...

Říkám, že zlo má mnoho podob, pak i @. Absolutně nezoufejte, naopak ! Můžete mít radost ! Někomu jste posloužil. Zřejmě osoba v problémech. Přesto nelení, usedne a produkuje. Je to jako s WC - Produkt identický, úleva. Spláchněte to, nic jiného se s tím dělat nedá ! I svého druhu ocenění - Byl jste povšimnut ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Díky za podporu.

1 0
možnosti
Foto

Vítejte v klubu. Já, kdykoliv napíšu blog, mám blogerský email zahlcený urážkami, výhrůžkami a velice často i odkazy na porno weby či nabídky sexuálních služeb. Autoři těchto jsou tak neinteligentní, že o co jde píšou už v perexu emailu, takže jej nemusím ani otevírat, což ale stejně většinou nedělám, protože onen email je vytvořen pouze a jedině pro účely tohoto blogu. Takže čtu jen zprávy které mi přicházejí z administrace. Vám tedy doporučuji totéž. Vytvořte si alternativní emailovou adresu, kterou zde zveřejníte a kterou budete kontrolovat pouze z důvodu komunikace s administrací.

Víte, na rozdíl od některých názorů, já si nemyslím, a jsem přesvědčen že je nesmyslné tvrzení, že primitivního trolla unaví, když nebudete reagovat. Podle mých zkušeností, opak je pravdou a mlčení oni považují za vaší slabost. Naopak každá vaše reakce je naplňuje patologickou radostí, že vám to nandali, takže se pak útoky stupňují. Jediná šance tedy je to co jsem vám napsal. Pouze čas od času si takovýto email otevřete a promažete příchozí zprávy a budete mít klid.

1 1
možnosti
Foto

Díky za radu a za podporu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik