Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Abychom problém mohli vyřešit, musí být bez okecávání reálně popsán.

Jenže to se dnes nesmí.

3 0
možnosti
MB

Pokud se budeme dívat na problemové lidi - Jako na mluvící zvířata, tak problém nebude. Pokud by se "Zdivočelý divočák objevil v ulicích města" - Byl by ulapen, odstřelen. Hrozba odstraněna - problém ihned, vyřešen .

Pokud se na problémové, budeme dívat jako na lidi - Složitost, je ihned zde ! Jako bytosti, mají svá práva ! Nekonečné, řetězící se problémy, v podstatě bez řešení a výsledku ! Vzniknou i neuvěřitelnosti ... !

Obdivně hledíme, přistání vozítka na Mars ! - Abychom v 21 století, někoho, někam začleňovali ? Už náš pra-pra dědek lovec, na to přišel ! Aby přežil, MUSÍ MAKAT - lovit a k tomu si najít nějakou jeskyni ! Každý má POVINNOSTI. Ženy přežvykují kůži a udržují oheň. Mnozí si ji i vylepšují a kreslí malby na zdi, aby si okrášlili příbytek - Svůj domov ! Chrání jej, opečovávají ! ...

Doba došla tak daleko, že ta PRÁVA jsou před povinnostmi ! Rarita, kdy ti problémoví, většinou nepracovití - Sami dávají pracovní příležitost těm zbylým, majoritě ! Řešení je jednoduché a složité zároveň. Přes vzdělání jejich omladiny. M. Terezie jim to umožňuje od r. 1774 ! V čem je problém ... ?

Velice příjemně mne překvapil ombudsman, p. Křeček. Otevřeně sděluje - Dost volovin a plýtvání ! Ihned hlasy - Je nekorektní, PRYČ s ním ! Musíme pomáhat a začleňovat ! Další jeskyně přidělovat ! Já si zkusil "Model, že jsem starosta - vládní úředník". Chci s problémem pohnout, docílit změny zlepšení. Co bych tak asi dělal ? Dospěl jsem k závěru, že za soudobých podmínek - zcela bezradný ! Při dodržení demokratických nároků = Je složitost vlastně neřešitelná! Jediný přínos spatřuji, že v komisi - Kocáb s Abbasovou zplodili dítě ! Asi jednali horlivě. No jo, to dítě ovšem zase nemá otce ! Sonda z Marsu již posílá fota ! Pojďme začleňovat - Nechť jsme korektní ! ... :-)

7 0
možnosti
PK

Myslíte to dobře stejně jako pan Čunek. A měl, možná ještě má, s tím problémy dodnes. Co se všechno na něj našlo ... buňky Poschla ...

5 0
možnosti
Foto

Nic není dokonalé, ale...

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik