Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Byla doba, kdy ČEZ tak dožral, že prostým pohledem na jejich "Oranžové logo obálky", se mi skutečně dělalo až zle. Zejména v době, kdy jsem za 14 dnů předělal přímotopy na plyn kotel ÚT. Paní pravila, že plynové doiny se jim určitě podaří instalovat do 3 týdnů ! ... (Změna dodavatele) ...

Nelze nevidět, že tuto pozici zaujímají Vodárny. Skutečně žijeme v "Epoše vody". O vodě samotné nemá smysl psát - přehnaně řečeno, mohou se vést i války ! Jediná jistota je nejistota, sázka na zdražování je pak jistá ! Zvláštní systém, kdy dodavatel zdůvodňuje navýšení cen - Neustále se snižující spotřebou ! U nás, Sm VAK zdražuje o 6%. Inflace je 3.2%. Jak to vědí, že došli ke své cifře ?

Na chalupě, je voda levná - o 50%. Obec nemá kanalizaci, tedy bez stočného. Huráá ! Zákon ovšem platí - Občane, pořiď si ČOV ! Za 100.000 Kč, na klíč - rádi vyrobíme ! Jinak pokuta ! V městě zase platím, "Pršné" ! Vodu naopak dodávám - prší mi na střechu rovozovny ! Před vodou, prostě úniku není ! Správní rada vodníků si zřejmě říká - Dividendy ! Nemusí pršet, stačí, když nám kape Teď je mi zase špatně z obálky modré ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Za první republiky byl zde ve městě dvojí rozvod vody - pitné a užitkové. Ovšem vlivem budování komunismu byla užitková vody zrušena, protože za komunismu bude vody dost.

A vidíte, jen co komunismus padl, je najednou vody málo!

Žába na zdejším prameni se jmenuje Veolia, francouzská firma, které to ziskuchtiví radní střelili. Kde byli moudří, tam je levněji.

3 0
možnosti