Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Luboši, neviděl bych to tak černě. Kluci hrají hokej na malém městě a při vstupu do klubu jim první výstroj i hokejky zapůjčili. Jedinou investicí byly brusle a příspěvky cca 4000 za rok (ve větších městech je to samozřejmě víc). Ty mrňousy vozí na zápasy autobus. Když si kluka půjčí ti starší, tak holt jezdíme na zápasy rezavou Felicií a parkujeme vedle těch BMW a Audi. Samozřejmě, že většina těch dětí je z hokejových rodin. Tatínek je bývalý hokejista nebo trenér, případně podnikatel. Takže tlačenka v praxi, ale ne vždy. Je to spíš o přístupu těch rodičů. Musíte oželet volné víkendy a šetřit na výstroj. Mimochodem kamarád má vnuky právě na Kladně a tam mají mnohem větší podporu než my. Což není míněno jako stížnost. Jinak pro podporu talentů jsem samozřejmě všemi deseti. Mladému je 8 let a už má svého mecenáše, co mu v rámci sponzoringu koupil gólmanskou hokejku za 2500 Kč.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Snítilý, díky za zasvěcení do problematiky a jsem rád, že to tak je.

1 0
možnosti
Foto

Víte...sleduji Vás a vnímám jako takového zamyšleného, ale trošku smutného pána. Proč? Vidíte složitosti světa, proč některou nevezmete do dlaní a nevyřešíte? Třeba nedáte do hromady pár chlápků a nepošlete toho mladého vytvalce na stadion? Dělat dobré věci je ve své podstatě úlevné. Protože...kdo by to měl udělat. "Se"?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, paní Majová, děkuji za příspěvek, ale... Vůbec nejsem smutný, jenom upozorňuji na problémy a to většinou není legrace. Ódy na radost píší jiní. :-) Nad Vaším nápadem budu přemýšlet.

0 0
možnosti
PK

Zase vznikají nové plácky a když né, děti si je určitě najdou samiR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik