Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

Extraliga je cinknutá celá, podívejte se na závěr. Karlovy Vary se bez mrknutí oka( nebo to cinkalo) vydali do Vítkovic s juniorkou posílenou o x hráčů A týmu. Já to vidím jako znevážení soutěže. Junioři mají svoji soutěž, nebo se pletu? A řídící orgán nerozhodl v souladu se soutěžním řádem, že pane Řezníček (hráč KV). A takových rozhodnutí tam bylo více. A korunu tomu dal pan Záruba, pro kterého je výsledek Hradce Králové byl špatný, ale na konci hodnocení se jen okrajově zmínil, že HK hrál v podstatě dvě náročné soutěže Ligu mistrů, kde skončil druhý. To mělo být řečeno jako první a ne na závěr. Pomalu se není na co dívat ve fotbale se straní Slávii a Plzni a v hokeji Liberec,Vítkovice a již zmiňované KV.....-)

0 0
možnosti
TT

Chybí tam jedna věc, proč začali příznivci hokeje nadávat na Jágra - kvůli jeho touze a snaze uzavřít uprostřed sezóny extraligu. To bych nepodceňoval.

0 0
možnosti
Foto

L83u78b59o28š 47C32h56o55t10t

14. 3. 2020 11:31

Pane Tatíčku, bylo by to na delší debatu, ale... Pokud budete objektivní, tak uznáte, že Jágr nebyl jediný, kdo o uzavření extraligy mluvil - určitě nemluvil o jejím uzavření uprostřed sezóny, ale... Když ostatní majitelé hokej. klubů viděli reakci veřejnosti, tak se lekli a nechali v tom Jágra vymáchat. Jágr se to několikrát marně snažil vysvětlit, ale... Uznávám, byla to jeho manažérská chyba.

1 0
možnosti
PK

Naprostý souhlas, JJ pro mě vždy bude pan "NĚKDO", který skutečně něco dosáhl,jen škoda, že nemá dosud žádné pokračovatele, resp,pokračovatelku. S tou nenávistí to nevidím tak dramaticky, jednak závist to je jedna z příčin a pak jí generují závislá media a JJ je volnomyšlenkář a bude si činit co chce bez ohledu na veřejné mínění a je to dobře. Přeji mu hlavně zdraví a ať konečně zaseje a vrátí se do extraligy:-):-)R^

7 0
možnosti
  • Počet článků 303
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 496x
Chodím rodným městem a dívám se za vrata...

Seznam rubrik