Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pokud člověk se stranou, (jakoukoliv), nespojuje svou profesní budoucnost - smyl to nemá. Smysl je chodit k volbám, případně stranu podporovat. Brigádně, dary, prostě pomocí . Pokud vstoupit - pak jedině ve funbkci předsedy. Být řadovým členem, nemá žádný smysl . :-)

0 0
možnosti
DH

Také si z dětství pamatuji jak mi můj tatík, když jsem jej v oněch přelomových dnech roku 89 ́ přemlouval aby vystoupil, vyprávěl, že jednou až vše pomine mu budu vděčný až mi zajistí v jejich závodě šikovné místečko, kde se nenadřu a budu se mít podobně skvěle jako on, když jeho tatík, můj dědoušek, zakládající člen jejich stranické ZO zajistil jemu prestižní čelní pracovní pozici a dokonce i funkci pokladníka tamní ZO.

Naštěstí doba a vývoj šly svou cestou a tatík mé přesvědčování pochopil a tehdy vystoupil, aby posléze se spoluvistoupivšími spolusoudruhy jejich závod zprivatizovali a následně v souladu s tradicí těch devadesátých let šikovně tzv. "vytunelovali" a téměř ke krachu přivedli. Nicméně díky šikovnosti a všelijakým dřívějším známostem a stykům se jim jej podařilo výhodně prodat zahraničnímu zájemci a díky tomu je naše rodina i přes to současné nehorázné zdražování finančně zajištěna snad i ještě nejméně pro další generaci.

A tak chápu Vaše rozhodnutí do strany vstoupit a přeji Vám aby se Vám díky tomu rozhodnutí dařilo podobně jako se to povedlo v rámci naší rodiny.

0 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1716x
Člověk, jemuž život nestačil vzít ideály. Velmi by mě potěšilo, kdyby zde prezentované názory přispěly k obohacení naší společnosti a posunuly nás do lepší budoucnosti.

 

Advokát specializující se na německé právo, e-commerce, ochranu spotřebitele a duševní vlastnictví.

 

Jsem členem TOP 09.