Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

3. 3. 2010 0:15
Za socialismu se stát nezadlužoval

Takže krachující stát je výsledkem kapitalismu.

0 0
možnosti

nyny.

2. 3. 2010 14:59
hmm moralitka

nevím, čím jste se stal vy nebo co si uvědomujete či nikoli. Vím, že daňové zatížení je v této republice značné (nejsou to totiž jen daně z příjmu), vím, že víme, že se silnice a dálnice platí z našeho, ale také víme, že se neplatí jen ty dálnice, ale hlavně úplatky schované v ceně těch dálnic, rozmělněné mezi subsubsub dodavateli. Víme, kdo rozhoduje o zákonech a víme, že s tím nic člověk nezmůže. O volbách netřeba mluvit tak dlouho, dokud nebude politik z vůle občana voliče odvolatelný, což není. Dokud nebudou politici odvolatelní, budou si i nadále dělat co chtějí  a vlak přes to nepřejede. Musím říci, že touhle agotkou jste mi teda vzal náladu, jestli takto přemýšlejí všichni mladí, tak se máme na co těšit.

0 0
možnosti

T.C.H.

2. 3. 2010 15:17
Re: hmm moralitka

Omlouvam se za privozeni spatne nalady - doporucuji kaficko s cokoladickou ;-) Jeste se mate na co tesit ;-)

0 0
možnosti

Edmund Černá Zmije

2. 3. 2010 14:46
Platíme malé daně?

To myslíte vážně? 8-o Den daňové svobody připadá letos na 20. června! Víte co to znamená? Že skoro polovina všech našich příjmů jde státu. ;-€

-

Problém je v tom, jak stát s vybranými penězi hospodaří. Jak si politici kupují ve velkém voliče za zvyšování sociálních dávek. Jak dokážeme postavit nejdražší dálnice na světě. Jak kupujeme předražené cokoli, protože provize politikům a lobistům dosahují astronomických čísel.

-

Jestli zkrachuje stát, odskáče to drtivá většina z nás. Přijdeme o úspory, o práci, o všechny jistoty. Spousta lidí umře, protože se státem se bude poroučet i zdravotní systém. Jen ti, kdo ten krach zapříčinili, budou za vodou. Rv

0 0
možnosti

BoboHml

2. 3. 2010 14:47
Re: Platíme malé daně?

;-€;-OR^

0 0
možnosti

medvěd brtník

2. 3. 2010 14:27
Ty světlé zítřky byly tak světlé, že si je nepřály

už ani sami komunisté. Jen se na to za posledních 20 let zapomělo. Vím, že je to hezké, aby všichni měli všechno (anebo nic), ale to je totéž jako perpetum mobile. Nefunguje to. Žádný socialismus nebo komunismus nefunguje. Budeme muset ještě jednou projít stejnou zkušeností, aby se v hlavičkách i našich odborářů rozbřesklo?  

0 0
možnosti

Libri

2. 3. 2010 14:20
jedná se o systémovou chybu

dokud bude systém postavený na diktatuře proletariátu, dnes nazývanou vzletným slovem "demokracie", nečekejte světlé zítřky - to už tu jednou bylo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1716x
Člověk, jemuž život nestačil vzít ideály. Velmi by mě potěšilo, kdyby zde prezentované názory přispěly k obohacení naší společnosti a posunuly nás do lepší budoucnosti.

 

Advokát specializující se na německé právo, e-commerce, ochranu spotřebitele a duševní vlastnictví.

 

Jsem členem TOP 09.