Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Ž

žena

31. 3. 2009 12:03
Jednou

jsem vyprávěla tetě a strýci o tom, co budu fotit za projekt. Týkal se starých lidí. Dopadlo to tak, že na mě strýc v záchvatu křičel, co já můžu o takovích věcech vědět?! Zě nemám tu potřebnou zkušenost pro zpracování tak náročné věci a že jsem hodně namyšlená, když si myslím, že to zvládnu. Podle toho jsem si nakonec utvořila svůj názor. Pokud někdo odsuzuje jiný názor pro to, že ho vyslovil člověk mladší, či méně vzdělaný a podobně, je to člověk který si také nezaslouží abychom ho my brali v potaz. Ano, můžeme brojit proti názoru jiného, ale argumenty smysluplnějšími než, ty jsi mladý. Nebo ty jsi jen prodavačka. Takže za váš článek velká karma:-)

0 0
možnosti
JH

Profesor_Nula

31. 3. 2009 10:51
Je třeba se smířit s faktem

že na iDnesu se pohybuje neskutečný množství blbců. Pokud si tohle přiznáte, nemohou Vás jejich výpady rozhodit. Jinak co je v tomhle ohledu nejdůležitější je styl jakým takový mladý člověk uvažuje a píše. Máte pravdu, že na to nepotřebuje člověk 30let zkušeností, protože na napsání názorů na komanče, na důchody atd. vůbec nejsou potřeba. Člověk si prostě zjistí fakta a pak zaujme nějaký postoj. Vemte si ale takovou blogerku Lucii Matějovksou. Fakta si nenastudovala, dezinterpretovala historii a navíc morálního kreditu moc neposbírala také (proto píše jak píše). Ani v diskusi nebyla schopná obstát a obhájit rozumně své názory, tak ji třeba zrušila. Nyní už radši  nepíše...a v jejím případě je to dobře :-P

0 0
možnosti
V

venouš

31. 3. 2009 11:13
Re: Je třeba se smířit s faktem

Profesore Nulo, vítej v našich řadách! Tvůj blbec.Rv

0 0
možnosti
JM

nominativ

31. 3. 2009 10:48
Asi bych to nevyjádřil líp

než Edmund Černá Zmije.Ano, přesně tak.Mládí nediskvalifikuje,ale ani neomlouvá a je třeba se vyvarovat kategorických soudů (zvláště ve věcech ,o kterých nemáme ponětí,což neznamená,že nemůžeme vyslovit své mínění),To však platí bez ohledu na věk a snižuje to kvalitu jinak solidních textů.

0 0
možnosti
JK

MiroTR

31. 3. 2009 8:35
Nedejte se

znechutit.  Vy máte naopak větší morální právo do toho mluvit. Budete v tom žít, zatímco my starší už budeme čichat ke kytkám zespodu.

0 0
možnosti
RR

rezjir

31. 3. 2009 10:37
Re: Nedejte se

Obávám se, že pokud k tomu bytování bude autor přistupovat tak, jak přistupuje, tak už nebude zanedlouho už mít kde žit. A proč.

0 0
možnosti

crocodileclip

31. 3. 2009 7:13
Slabší

povahy  to od psaní odradí a článek tohohle typu to nijak nezmění;-D

0 0
možnosti
JS

belgian chocolate

31. 3. 2009 5:55
osvědčené pravidlo

piš o tom, co znáš

0 0
možnosti
JK

MiroTR

31. 3. 2009 8:37
Re: osvědčené pravidlo

Tohle je blog, ne nějaké vědecké pracoviště. Takže svůj názor napsat může, i když se třeba v něčem mýlí.  Nebo ne ? 8-o

0 0
možnosti
ŠF

stev

31. 3. 2009 0:01
Tome, dejte sem místo sebe fotku pradědy.

Trochu pozměňte životopis (jako že jste starý Magdom, a zrovna jdete ze šichty domů, Maryčka naproti, však to znáte). A sledujte ty reakce. Jen se nesmíte prolátnout.R^

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

30. 3. 2009 22:00
doufám, že chceš jen provokovat

a pak mít prču z diskuze. Protože jinak bys byl zralý pro blázinec. Ještě nám tvrď, že jsi přesvědčen o neúplatnosti soudců a o poctivosti politiků a už tě můžou rovnou vést do Bohnic.

0 0
možnosti
PTDT

Lenka PT

30. 3. 2009 21:57
Piš, co chceš,

jen si ty komentáře nesmíš brát osobně. Bude tu mnoho lidí, kteří budou mít odlišný názor, nemůžeš je přinutit, aby měli stejný jako ty. Jen musíš umět uznat chybu a brát, když má někdo pravdu. Na vulgárnosti se vykašli, to jsou primitivové.

0 0
možnosti
PTDT

Lenka PT

30. 3. 2009 22:04
Re: Piš, co chceš,

No, musim se přiznat, že jsem ani jeden článek nevydržela číst do konce :D Jinak k předposlednímu článku.. Tahle politická situace není nejlepší, ale ke komunismu to má ještě hodně daleko teda, nevím, jak to může někdo srovnávat ;-D

0 0
možnosti
ZT

juhola

30. 3. 2009 20:58
Asi jsem ti už jednou napsal,

že jsi statečný a že máš pravdu. Přijmi podporu šedesátníka, kterému bylo před málo lety jako tobě. A to stejné zažil, byť v jiných podmínkách. Drž se. Brzy se dostaneš na velmi odpovědné místo, a až tam budeš, tak nezapomeň, jak jsi uvažoval dnes. Zůstaň svůj. A nemlč. Buď hlasitý tak, aby tě zaslechli nejen hluší dědci (a báby), ale především tví vrstevníci. A ať jdou s tebou. Hulváty předběni. I ty z tohoto blogu. Výsadou mládí by mělo být, že nemusí vědět všechno z vlastní zkušenosti, ale že má vlastní názor. Nepochybně může názor revidovat, jak se ostatně stává každému dospělému; lidskou statečnost pak projeví, když od svého názoru neustopupí příliš. Drž se, chlapče. Vedeš si dobře.

0 0
možnosti
G

Greybeard+

31. 3. 2009 5:02
Re: Asi jsem ti už jednou napsal,

R^Nedej se, nestyď se přiznat, když nemáš pravdu a nevšímej si těch, kteří místo argumentů se uchylují k nadávkám. Mladý jsi jenom krátkou chvilku. Hodně štěstí ti přeje šedivej dědek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1716x
Člověk, jemuž život nestačil vzít ideály. Velmi by mě potěšilo, kdyby zde prezentované názory přispěly k obohacení naší společnosti a posunuly nás do lepší budoucnosti.

 

Advokát specializující se na německé právo, e-commerce, ochranu spotřebitele a duševní vlastnictví.

 

Jsem členem TOP 09.