Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SA

Saltos Alim

19. 5. 2009 18:15
Jak na to?

Dlouhé čtení s pravopisnými chybami,  nevydržel jsem  číst  vše, ale dověděl  jsem se, že by byl čas pro novou a lepší generaci politiků. S tím hluboce souhlasím. Automaticky nastupuje otázka jak k tomu dojít.. Autor odpovídá, že  to můžeme zvládout sami. To je tedy gól. Zvládali jsme politiku posledních 20 let s  dosažením stádia nad kterým  bědování nezná mezí. Jablko nepadá daleko od stromu, takže tu novou generaci vypěstují naši dnešní politici v čele s V.K., J.P., a dalšími jim podobnými a ve stejné kvalitě, nebo  když už by  bylo lépe  za jak dlouhou dobu?  Svět stěží na nás bude čekat. Jako prostému občanu v Evropě je mně fuk kdo řídí společnost, s jediným požadavkem, aby to bylo řízení kvalitní a zbavené  špíny. Takže nemám nic proti EU a LS., a těším se, že s jejich pomocí se nám  podaří kýženého cíle a v době dohledné dočkat, k prospěchu občanů,a ne jen kasty politických karieristů  a jejich přátel.      

0 0
možnosti
RK

Radek0075

19. 5. 2009 12:46
Osobně nestojim o to,

aby nějakej magor živící se šnekama a houbama který vyhrabalo prase, rozhodoval o tom jak dlouho po uvaření smí jíst guláš.:-)

0 0
možnosti
MU

Mira UL

19. 5. 2009 12:32
Pane autore,

jste chytrý, budete vzdělaný, ale nikdy nebudete moudrý. Vaše myšlení je na úrovni advokáta, který bude hledat slovíčka, aby postavil na hlavu zákon, právo i zdravý rozum. Bůh ochraňuj Vaše klienty před moudrým a spravedlivým soudcem! miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
TC

T.C.H.

19. 5. 2009 14:04
Re: Pane autore,

Zakon se sklada ze slov. Jak chcete vedet, co zakon rika, kdyz jeho jednotliva slova ignorujete?

Proc ta slova ignorujete? Protoze se nejspise spolehate, ze vase subjektivni interpretace textu je spravna. Ale to je kamen urazu a takovato nedorozumeni nezridka konci u soudu. ;-)

0 0
možnosti
C

compli

19. 5. 2009 11:43
To je otázka k zamyšlení!

Mám za to, že drtivá většina obyčejných občanů, myslím tím občany mimo politické strany či nějakým způsobem na strany napojené, chce hodnoty logické, lidské, zdravého rozumu, bez podvodů, tunelů, zlodějů, spekulantů, příživníků, násilníků, vrahů, atd. A jak to tak vidím, tak bych to rozšířil o politiky a kariéristy. Takže co ktomu ještě dodat????

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1716x
Člověk, jemuž život nestačil vzít ideály. Velmi by mě potěšilo, kdyby zde prezentované názory přispěly k obohacení naší společnosti a posunuly nás do lepší budoucnosti.

 

Advokát specializující se na německé právo, e-commerce, ochranu spotřebitele a duševní vlastnictví.

 

Jsem členem TOP 09.