Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Mám takový pocit, že voliči Babiše, na rozdíl od Vás, jsou schopni přemýšlet a dokonce si něco pamatují.

3 1
možnosti
AN

A55l28e14š 24N32o65v47á65k

7. 10. 2021 11:15

přání otcem myšlenky...realita je trochu jiná...:-)

0 0
možnosti
JK

Babiš si brousí zuby na prezidentský trůn, ale je tu problém, příležitost může přijít dřív než původně čekal. To nejde zvládnout, Prchal už měsíc nespal, má to hrozně náročný, Andy ho nešetří.

1 1
možnosti
Foto

Odpověď na vaši poslední otázku je jednoduchá: Andrej Babiš už může být našemu státu prospěšný jedině tím, že z politiky odejde.

A to, že hnutí ANO ubývají členové, je prosté. Andrej Babiš se totiž nechová jako předseda hnutí, ale jako jeho majitel. Andrej Babiš kdysi prohlásil, že chce řídit stát jako firmu. U hnutí ANO to už udělal - řídí je jako svoji vlastní firmu.

Andrej Babiš se teď snaží své příznivce vyburcovat nebo vystrašit tvrzením, že pokud volby nevyhraje, v opozici nebude a v politice skončí. Pokud by k tomu skutečně došlo, nedovedu si představit, jak by pak hnutí ANO fungovalo dál.

4 2
možnosti

Dobře, ale nějak jste opominul, koho místo Babiše? Místo Milouše měl každej tisíc lepších návrhů, byť to bylo naivní, neb to pak dopadlo tak, jak to dopadlo. Ovšem dnes ani s tou naivitou se už nic moc nenabízí, či nikdo, kdo by vzbuzoval nějakou naději.

1 2
možnosti
JK

To je furt dokola, pořád chcete nějakého křiklouna i kdyby měl lhát a podvádět, hlavně ať je slyšet.

Politika má být pravý opak, politici nemají svými problémy zatěžovat lidi, mají řešit problémy lidí tím, že napíší zákony tak, aby byla zaručena maximální svoboda každého a vždy se každý mohl včas domoci svého práva.

Je mi jedno kolik baráků má kdo na francouzské riviéře, pokud u nás neporušil zákon, řádně odvedl daně a použité peníze nejsou ušpiněné nezákonnou činností. Ale to má za mě vyřešit stát a mě podat pouze informaci. Jenže já to řešit musím, protože stát (policie a FÚ) nepracují pro mě a já nehodlám podvodníka a lháře držet u koryta.

Čili kdokoliv, kdo nebude vyřvávat pořád jen "já, já, já" a bude schopen získat důvěru sněmovny.

4 0
možnosti
JV

Proč by si vnuci a pravnuci brali hypotéku když budou dědit?

2 0
možnosti
JK

Až přijdete na to, jakou pitomost jste napsal, bude to na ohňostroj.

3 0
možnosti
Foto

Milouš nemluvil o sobě, ale o KSČ. Měla sice 1.7 milionu členů, ale až na výjimky, se nikomu nezamlouvala a když přišel čas, dali to "své" partaji sežrat. Na politické scéně neměla konkurenty, protože byla de facto jediná.

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1716x
Člověk, jemuž život nestačil vzít ideály. Velmi by mě potěšilo, kdyby zde prezentované názory přispěly k obohacení naší společnosti a posunuly nás do lepší budoucnosti.

 

Advokát specializující se na německé právo, e-commerce, ochranu spotřebitele a duševní vlastnictví.

 

Jsem členem TOP 09.