Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Awathorn

20. 10. 2009 12:45
Média

Sice lze souhlasit s tím, že slepé přijímaní informací z oficiálních médií je věc špatná. Nicméně pak je druhá strana mince, a to je slepé přijímání každé blbosti která si dá nálepku "alternativní". Kam tahle druhá strana vede lze pozorovat na Vás.:-)

0 0
možnosti

chlumecky

20. 10. 2009 19:45
Re: Média

a vy jste pan chytrý, co stojí mezi tímR^;-D

0 0
možnosti

hekp

19. 10. 2009 22:17
55 let

To toho ale za 55 let moc nestihli, ti mocní.;-D;-D

0 0
možnosti

nobi

19. 10. 2009 20:47
Vy nevěřící

viděli jste ty dokumenty nebo předem odmítáte možnost NWO. Chápu, že většina lidí odmítá věřit "konspiračním" teoriím. Ale - útoky 11.9. - oficiální verze je lež, každý už to ví, vraždy prezidentů - nevěříte, že to udělal nějaký pomatenec, že?, BSE,slintavka,ptačí,prasečí chřipka - věříte, že opravdu, že to jsou "nové nemoci" nebo jen obchod se strachem? EU a LS - věříte, že je to ku prospěchu miliard lidí ? Proč není napsána LS vcelku, ale formou odkazů na jiný dokument? Vše do sebe zapadá, raději budu teď za pitomce a plést se, než aby mi budoucnost za pravdu. Věřít, že Alex Jones existuje nebo je to snad fiktivní postava. Globální oteplování - výmysl za účelem zisku-obchodování s povolenkami na emise - v podstatě obchod se vzduchem- zdá se vám to normální?V

0 0
možnosti

gumidos

19. 10. 2009 9:33
Výtečný článek

opravdu velice dobře nepsáno:-) - třeba pro Večerníček nebo Jů a Hele.... Ale musím panu autorovi položit otázku. Přijmu-li tedy nabídnutou tezi, co z toho ti "mocní tajní" vlastně budou mít? Co budou mít, co již dneska nemají? Každej den 7 bifteků? Pět Gulfstreamů? Pořád nový děvky? Nebo 80 Masserati v garáži? Nějak  nenacházím odpovědi. A navíc to všechno už dneska mají. A stejně dostanou infarkt jako každý jiný. A hlavně, když se semele nějaký průšvih typu občanská válka - z peněz se stává hromada potištěných papírků, hodnota Coca-Coly za stane chimerou a kdokoliv může přijít o kejhák. Při čtení těchhle konspirací si vždycky vzpomenu na základní školu - jakmile začal někdo příliš vybočovat, prostě se sám vyčlenil a pro ostatní se stal divným. Třída "šla dál" a kdo chtěl "jít taky" tak prostě musel přiměřeně zapadnout. Takže hlavně klid a s mírou užívat alkoholické nápoje.

0 0
možnosti

chlumecky

19. 10. 2009 10:17
Re: Výtečný článek

Tohle, ale už dávno nejsou konspirační teorie;-)

0 0
možnosti

jjezekj

19. 10. 2009 8:58
Tak já

jsem třeba ten zaslepený a hloupý člověk z tvé vizitky. A vždy mne udiví, že lidi jsou ochotní uvěřit raději uboze a průhledně tendenčním dokumentům (M.Moore, Zeitgeist, apod) nebo holywoodským filmům (Vrtěti psem), případně různým pomatencům na internetu a spikleneckým teoriím než vlastnímu rozumu. Já ti poradím, kde hledat pravdu. Je to ale nudné a obtížné. Je to historie a věda.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2045x
Psaním svět nezměníme, ale dáme mu hezčí tvář.