Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pavelv2

21. 10. 2012 22:47
Milá Romano

promiň, že ti budu tykat, ale v kyberprostoru se to snad smí a navíc mi počínající artróza v ruce svírající trekovou hůlku napovídá, že už pomalu múžu. Píšeš pěkně a má to šťávu. Závidím ti tu energii i  ty výkony. Myslím, že všichni, kdo se vydáváte na B7, musíte být masochističtí magoří, ale  přesto vám každý rok fandím. Škoda, že naše přiblblá média tyhle zajímavé podniky docela úspěšně ignorují, zatímco kdejaký stupidní výrok stupidního politika jsou schopna rozpatlávat týdny. Ale možná, že prostě není poptávka, soudě i podle této prázdné diskuse. Takže vlastně píšu hlavně proto, abys  věděla, že tě taky někdo čte a umí tě ocenit. Díky. Beskydy jsou úžasné, snad si trasu b7 dám příští rok aspoň po kouskách.

0 0
možnosti
I

ianire.el

23. 10. 2012 21:29
Díky..

Ahoj Pavle,

díky za pěkný příspěvek. Tykání je pod sportovním článekm naprosto adekvátní. Musím ale říct, že vím, že to, co dělám, někdo oceňuje - jsem to já sama. Nejprve jsem se vydávala na tyhle šílenosti z hecu. Teď už to dělám jen pro sebe, pro svůj vlastní dobrý pocit, proto, že vidím, že limity jsou jen pouhým slovem, které se dá skloňovat, proto, že mě to šíleně baví. Když člověk vidí ty davy lidí, co se dobrovolně chodí zničit... Když cítí tu atmosféru..A když vzpomíná na zážitky, které jsou obvykle opravdu silné.

A články sem o tom píši proto, že mě to baví, a že se mě dost lidí pak ptá - jaký to bylo? A je nejjednodušší, když jim to naservíruju takto se všemi detaily a nemusím se pak desetkrát opakovat. Když mi někdo pak napíše něco milého do diskuze, ocením to, ale rozhodně na tom nebazíruji. Co se týče médií, letos o B7 vyšel třeba dlouhý článek v MF Dnes... A že ve sportovních novinách je samý fotbal...ten má přeci jen víc fanoušků než ultratrails.

0 0
možnosti
  • Počet článků 19
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1936x
.

Seznam rubrik