Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

hurkajan

1. 2. 2010 3:21
ministrině

jest zdravotní setřička...sestřičky já rád...bez spodního prádla...no a ona možná sní o opíchání celého národa...a tady asi bude ...;-D

0 0
možnosti

Martin Jirousek

31. 1. 2010 23:05
Ano

Hrabe jí. A ještě více hrabe Šnajdrovi, který prostě už ví, že se bude z ministerstva klidit a budou se prošetřovat jeho aktivity.

0 0
možnosti

Majklova_proxy

1. 2. 2010 10:30
Re: Ano

Klicha nosis, brepto...??

0 0
možnosti

zcek

31. 1. 2010 18:51
ministryně

Kromě toho, jak dneska sama řekla ministryně, tyhle "nápady" nejsou z její hlavy, ale nařídila je Bezpečnostní rada státu, ministerstvo zdravotnictví je jen vykonavatelem jeho rozhodnutí. Takže můžete nadávat, ale ne Juráskové, ale Bezpečnostní radě státu. Ovšem dovoluji si odhadnout, že ta má asi víc informací o nebezpečnosti viru než Vy:), při vší úctě. Situace je taková, jako kdyby ředitel školy rozhodl, že učitelé budou učit 60min místo 45min a začalo se nadávat učitelům, že jim hrabe. No, jim ne, ale řediteli. Jenže to je asi složité pochopit. Proto je celý článek nesmyslný, protože Jurásková v nařízení proočkování nemá prsty. Že se virus zatím nemění a úmrtnost není tak vysoká, jak se čekalo, za to můžeme děkovat Bohu. Chtěla bych vidět Ratha, co by kdákal, kdyby tady chcípala polovina nakažených a těch vakcín bylo málo. Teď je ohromně chytrý. Ovšem chřipka ještě nekončí, takže ještě se může divit.

0 0
možnosti

DanC

31. 1. 2010 19:33
Re: ministryně

Máte nepochybně pravdu. Nad ministry v tomto státě máme ještě nadministry, ještěvíceministry a nejministry. A ti teprve rozhodují. On takový ministr vlastně jen poslouchá. A proto to tak dopadá. Ale to je asi složité pochopit. Aspoň já to teda nechápu.

0 0
možnosti

stev

31. 1. 2010 18:32
Tak ji proboha pochopte. Potřebuje se toho zbavit.

Co udělají USA, když jim končí expirační lhůta u bomb v muničních skladech? Vyvolají konflikt. Krom toho, že mají čárku v mezinárodní a branně-bezpečnostní politice, nejlevnějším možným způsobem se jich zbaví - zhodí je na nepřítele. Zároveň vytvoří prostor pro nové naplnění muničních skladů, a vzroste HDP Spojených států.

Co udělá Jurásková, když má plné sklady vakcín? Někomu je píchne. Pak na řadu přijdou studenti, děti a důchodci, a bude to vyřešeno.

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

31. 1. 2010 17:09
bez očkování nás čekají miliardy mrtvých

;-D;-D

0 0
možnosti

VašekIV

31. 1. 2010 21:25
Re: bez očkování nás čekají miliardy mrtvých

a to jen v ČR.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

pergola

31. 1. 2010 16:58
K zamyšlení.

Váženy pane,chci vás požádat jestli byste se mohl zamyslet a pokusil se vrátit do období,kdy se začalo mluvit o prasečí chřipce. Pak si představit,že ministryně zdravotnictví odmítne nakoupit vakcínu. V tomto případě,že si to dovedete představit,zkuste napsat váš názor o tomto rozhodnutí. Jen si dovolím připomenout,jaký byl poprask,když se provalilo,že se vakcín objednalo málo.

0 0
možnosti

DanC

31. 1. 2010 17:07
Re: K zamyšlení.

Rád bych podotknul, že jsem se nezabýval nákupem vakcín samotných, ale stavem, kdy v době, kdy už je zcela jasné, že jde o mediální bublinu, se začíná direktivně nařizovat nesmyslné očkování. Navíc vakcínami, kterých máme zatím jen část celkové dodávky. Proč dodavateli nehodit zbytek na hlavu?

A pokud bychom se vrátili do doby, kdy se ještě pandemie předpokládala. Tohle je část článku ze srpna 2009:

"Vláda totiž plánovala, že nakoupí vakcínu pro dva a půl milionu lidí. Kvůli nepřijatelným podmínkám farmaceutických firem se nakonec rozhodla pro o dost menší nákup. Firma GlaxoSmithKline dodá České republice vakcíny jen pro půl milionu lidí."

Znamená to, že zbylých 9 a půl milionu lidí mělo jít ke všem čertům? Pokud půl milionu dávek stojí 200 milionů korun, pak 10 milionů dávek stojí přibližně 4 miliardy. Vzhledem k tomu, že jen kvůli sabotáži ČSSD vůči státním dluhopisům přijdeme o zhruba 2 miliardy, tak je to dávka, která je nepochybně vůči lidem ospravedlnitelná.

0 0
možnosti

DanC

31. 1. 2010 16:45
Re: hrubky

Nevím sice, kde mi chybí jaké čárky, ale zřejmě byste jich tam chtěl mít víc. A to je fakt, že slovo fakt ve třech větách je sice spisovně, ale čárky nevyřeší.

Můžu se zeptat, kde mám jaké hrubky?

0 0
možnosti

zcek

31. 1. 2010 16:36
blábol

To je zas blábol "odborníka na všecko". Prosím vás, běžte se radši učit gramatiku, máte tam nespočet hrubek, už to první kostrbaté souvětí bez čárek a se zmatkem v i/y fakt stojí za návrat do 3. třídy základky. A fakt o takových věcech radši nepište. I když je fakt, že je demokracie, takže každý může bohužel kafrat do všeho. Ovšem pak to podle toho vypadá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1953x
Bývalý programátor, co mu ve dvaceti říkali: "Počkej, až ti bude pětatřicet", a který se teď snaží přežít se svou firmou Inteline s.r.o. a říká mladším programátorům: "Počkej, až ti bude pětatřicet".
Šílený rodič dvou dětí v počátečním stádiu telecího věku, kteří odmítají chápat i to co chápou.
Čím dál starší a čím dál línější manžel čím dál krásnější a čím dál mladší manželky.
Ukecaný Beaťák, ortodoxní pravičák, lenoch, nekuřák, bojující alkoholik, nenapravitelný optimista milující spaní pod širákem, zimu a televizi v popelnici.