Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No, lid si demokraticky odhlasoval do parlamentu ne vás, ale vaši stranu. A pokud stranu rozpustíte, pak by logicky měl následovat odchod ze sněmovny. Čili z mého pohledu jste své postoje neobhájil již nyní.

0 1
možnosti
Foto

Bože, to je ale bída, když člověk zradí člověka. A už vůbec, když se po jeho hřbetu vyškrábal z nuly až nahoru! Jaký je to charakter svědčí, když ani nevnímá podstatu zrady. A to platí pro všechny pučisty, kteří ani neví, že se stali obětí intrik na něčí objednávku jednoho z nich....!

0 0
možnosti
Foto

Možná, že by udělal lépe, kdyby zůstal létat v oblacích.... Ne, on přistál na zemi. A po hřbetu Tomia Okamury se vydral nahoru proto, aby jej pak odkopnul a totálně zradil. Bože jaká to bída - člověk zradí člověka! Největší hnus pod sluncem a on se ještě necítí být zrádcem . A to platí pro všechny, kteří se takto obrátili proti Tomiovi. Hnus a fialové tečky, říkám já!!!;-(Rv

0 0
možnosti
Foto

Okamurovi jsem v začátcích jeho politické kariéry věřil, byť jen krátkou dobu, ale věřil. Pak jsem velmi rychle pochopil, že je to tlučhuba a populista. Bohužel nebylo nás mnoho.

1 0
možnosti
MR

Článek plný prázdných slov. Krom předposledního odstavce, ale ani tam se nic konkrétního nedozvíme. Krásná ukázka té kritizované špatné politiky.

2 0
možnosti
Foto

J35a51k57u26b 50R37o54t29h

29. 4. 2015 11:28

Když politik použije formulaci "Chceme", tak jen čekám, až doplní "Ale vono to tak nějak nešlo, no... Tak snad příště."

Věděli jste do čeho jdete, věděli jste s kým do toho jdete a věděli jste, jak máte nastaveny vlastní pravidla. Tak nebrečte.:-/

3 1
možnosti
Foto

S dodatkem "vono by se nám to povedlo, ale neměli jsem vytvořeny podmínky pro vznik předpokladů a předpoklady pro vznik podmínek"

0 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik