Zítra nás čeká návštěva německá kancléřky Angely Merkelové.

V souvislosti s návštěvou spolkové kancléřky si připomeňme hlavní hříchy, proti kterým nepřestanu bojovat

Zítra nás čeká návštěva německá kancléřky Angely Merkelové. Úsvit s Blokem proti islamizaci proto svolávají na čtvrtek do hlavního města celou sérii demonstrací, abychom jasně vyjádřili náš názor na její vítací politiku vůči nelegálním imigrantům.

V souvislosti s návštěvou spolkové kancléřky si připomeňme hlavní hříchy, proti kterým nepřestanu bojovat!

Politika otevřených dveří. 
Paní Merkelová doslova pozvala do Německa všechny Syřany. Pod následným náporem uprchlíků se tak do Německa dostalo přes jeden milion lidí. Přitom šéf protiteroristické sekce Europolu varoval, že mezi uprchlíky jsou i teroristé a islámský stát zneužívají tuto krizi aby se dostali do Evropské unie. Přes 70% migrantů nepředložilo při příchodu do Německa platný cestovní pas, a tak byli zaregistrováni pouze na základě vlastních údajů. Německé úřady mají zprávy o 410 možných teroristech, kteří se nacházejí mezi uprchlíky.

Kvóty na přerozdělování migrantů.
Paní Merkelová není schopna zajistit bezpečnost ve svém státě a tak se snaží vnutit ostatním, aby převzali odpovědnost za její činy. Snaží se tedy zničit suverenitu členských zemí a vnutit jim násilím migranty bez ohledu na to, že se mezi nimi mohou nacházet teroristé. Toto jednání pokládám za vrchol pokrytectví.

Snaha o zničení suverenity členských zemí EU
Unie musí být sdružením států, které rozhodují na základě společného konsensu. Není možné, aby velké státy jako je Německo, diktovalo menším co mají dělat. Diktát většího státu jsme zažili v minulosti pod hlavičkou RVHP. Tato situace se už nemůže opakovat

Přátelská politika vůči Turecku
Dohoda Evropské unie s Tureckem a sázka pouze na jednu kartu nás dostala do situace, kdy jsme ze strany této muslimské země jasně vydíráni. Evropa se tak v otázce uprchlické krize stala na Turecku jasně závislá. Neustále ze strany Turecka posloucháme výhrůžky: Zrušte víza, jinak vypustíme běžence! Tato muslimská země přitom nemá s pojetím naší západní demokracie a sekulárního státu nic společného a zavedení bezvízového styku může být pro Evropu poslední hřebík do rakve. Z Evropanů by se mohla stát lovná zvěř!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Černoch | středa 24.8.2016 14:19 | karma článku: 33,47 | přečteno: 984x