Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od kandidáta Úsvitu to zní falešně. Stát se dá řídit jako firma. Kdyby se na MO chovali jako majitelé firmy, byly by Pandury, CASY za třetinovou cenu než jsme je koupili. Oni se chovali naopak podle rčení - z cizího krev neteče.

3 0
možnosti
VB

A ono ho chcou ti lidi i volit:-)Tady už se nedivím ničemu;-O

0 1
možnosti
ZK

Z36d49e79n86a 21K87o64č97í

23. 10. 2013 19:04

Marku, piloti bývají většinou chytří a přemýšliví. vidím, že vy jste bohužel  vyjímkou.

Zeptejte se Tomia, jestli náhodou neuzavřem s Babišem dohodu o vzájemném předvolebním neútočení. 

Nepochopil jste důležitou skutečnost, že Babiš odebírá voliče zejména ČSSD a ODS a bývalých veverek. Podívšejte se raději na ostatní profláknuté strany, které už dokázaly, že odpovědně a efektivně řídit nic neumí - natož stát.

Rozhodně je mi parlamentě milejší Babiš, než tyto 2 strany, které 20 let umožňovaly megazlodějny !!!!!!:-P

5 1
možnosti

J60a61n 65Š77e27s68t80á92k

23. 10. 2013 18:27

"Firma má svého majitele, kterému jde o vlastní zisk. V politice se o ty, kteří z ní získávají osobní zisk, v civilizovaných zemích zajímají orgány činné v trestním řízení." Jen papouškujete to, co už tady ikskrát mylně zaznělo. Proč by nemohl být stát firmou, jejímž majitelem jsme my všichni?;-D

5 1
možnosti
MT

Překroutit bonmot proti jeho autorovi je celkem vděčná a jednoduchá rétorická finta, na naší diskutérské septikové úrovni celkem běžná. Na potenciálního politika je to sice trochu laciné, ale v rámci ostré kampaně asi ještě přijatelné:)

1 1
možnosti
MT

Však Vy máte také solidně zvládnutou kampaň - v říjnu se tu vynořilo tolik tepačů nešvarů, že jsem si vypěstoval takový tik - vidím neznámého blogera a levé oko už švidrá směrem k popisce blogera, kde je s vysokou pravděpodobností "kandidát nebo regionální lídr Úsvitu". Pečlivě vybrané profilové fotky, optimální délka i členění textu, vhodný rozptyl témat, zasloužilo by to pochvalu - jen kdybyste tak pilní byli i jindy než měsíc před volbama;-) A taky, není Vám nepříjemné dělat si zadarmo kampaň zrovínka v médiu toho prohnilého Babiše?

1 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik