Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

Pane Černochu, mrkněte někdy na pravidla psaní velkých písmen. Amerika i Američan jsou v češtině vlastní jména. Jinak fajn!

0 0
možnosti
PS

Naprostý souhlas. Doufejme, že se něco z jeho energie přelije přes oceán i do Evropy zmítané levicově neomarxistickým šílenstvím.

1 0
možnosti
Foto

Babička mi říkávala: sliby se slibují, blázni se radují. Pokud někdo z chudých duchem doufá, že se bude mít za Donalda dobře, tak mu to přeji. Ale napřed Donald, Já Donald! Takto ten člověk přemýšlí a on také tak mluví. Že někdo chce slyšet to co se mu líbí? Dobře mu tak.

4 0
možnosti
MO

Více Trumpů, méně Merkelových!

6 2
možnosti
FB

Žádné Trumpy a Zemany, více Merkelových, Gaucků a Kisků...!

3 4
možnosti
JP

Nacionalisté se navzájem pochvalují, v budoucnu mohou proti sobě válčit. Je to celé hodně primitivní, ale velmi nebezpečné.

1 2
možnosti
Foto

Mně se nejvíc líbilo, když Trump řekl, že je třeba smést radikální islámský terrorismus s povrchu Země a iDnes v komentáři napsala, že Trump řekl, že je třeba smést terrorismus s povrchu Země. Klasika...

Jinak projev sám mi připadl zbytečně konfrontační. Jeho první projev po výhře ve 3 ráno byl podstatně lepší. Ale ten mu asi napsal někdo jinej...

3 0
možnosti

...ten inaugurační byl první, který si psal sám. Dnes prý řekl.

1 0
možnosti
RH

Hlavně teda to, že nástupem Trumpa přebírá moc v USA lid. To je teda ultrablábol...

10 5
možnosti
MS

R^ Jak za komančů ...

2 3
možnosti
MS

Na hodnocení je ještě brzo. Uvidíme jak dospěje od slov k činům.Zatím jediné pozitivum už teď je,že dal Evropě jasný signál více se zajímat,co se děje v NATO a více se angažovat přispíváním.

4 0
možnosti
TH

Buy American - Hire American,v USA?;-D

0 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Víte kolik různého zboží a služeb z celého světa, včetně Česka, se v USA prodává?

3 0
možnosti