Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prezident nemusi premyslet jak obnovovat proces. On muze jednoduse udelit milost. Touto pravomoci je obdaren prave pro tyto pripady. Jenze Zeman milost neudelil, v Kajinkovu vinu tedy nejspis veri.

0 0
možnosti

Ten člověk svou zločineckou kariéru zahájil už ve třinácti letech. Ve vězení byl poprvé v jednadvaceti letech. Pak byl několikrát odsouzen za krádež + brutální napadení nejdřív příslušníků policie. Zeman neví jestli vraždil, nebo ne. Ale zas není tak hloupej, aby omilostnil někoho takového. Nakonec na základě amnestie byl už jednou propuštěn a svobody si moc neužil.

1 0
možnosti

:-)   Souhlasím S Vámi! Je tam příliš mnoho neznámých, trochu to od počátku sleduji, plzeňský soud se zainteresovanými to má zřejmě dobře obšlápnuté. Zloděj Kájínek určitě byl, jako o vrahovi o něm pochybuji i já. Prostě byl v nesprávnou dobu na nesprávném místě, má smůlu !   R^R^R^

1 0
možnosti

Kdyby byl tam kde měl v tu chvíli být, tj. odpykávat si trest ve vězení, tak by dneska mohl být doma... No a nebo zase v kriminále. V té době už se jednalo o recidivistu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik