Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FB

Islamistický terorismus má na svědomí v Evropě za posledních 10 let míň mrtvých, než dopravní nehody v Česku za jediný rok. Zakažme výrobu a dovoz aut... ;-) Jinak k té politické korektnosti výborný článek na Guardianu - https://www.theguardian.com/us-news/2016/nov/30/political-correctness-how-the-right-invented-phantom-enemy-donald-trump Ale pochybuju, že majitelé alternativních pravd budou ochotni ho číst, je moc dlouhý... Tak třeba pro ostatní.

0 6
možnosti
MK

RvRv Ani od pětiletého bych nečekal takovou dedukci. Nepřímo říkáte, že ti řidiči, kteří způsobili dopravní nehodu se smrťákem, měli tuto vizi - víru už před tím, než sedli za volant!!8-o

U vraždících muslimů je to právě tak; oporu pro své vraždění mají ve své víře a také (o proti i řadě vražd v afektu) se na cílené, masové vraždění připravují.

Tedy není adekvátní zakazovat výrobu aut, ale lze, a oporu najdeme i u evropského soudu se zákazem praktikování šárie, zakázat vstup muslimských migrantů.

Muslimové se sami mezi sebou přou, co je ta správná verze výkladu Koránu, ale ze všech států, odkud do Evropy míří následovníci Mohameda, je šária v platnosti. I poslední Velká umma v Káhiře r. 1990 každý bod své deklarace opřela o šárii.

Než něco zase plácnete, jak je u Vás zvykem, p. Bystřický, chce to alespoň pár vteřin přemýšlet bez klávesnice.

3 0
možnosti
LJ

Mě by zajímalo zda jste starostovi vysvětli postoje vaší strany a většiny obyvatel.

2 0
možnosti
VK

Stejně jako přehnaná korektnost je cesta do pekel populismus vašeho ražení. U toho z historie víme, jak to dopadá. Opakovaně. Takže s vámi nic.:-P

0 9
možnosti
LJ

Tak bohužel- nejste jeho voličem, ach jo.

1 0
možnosti
AK

Těžko nesouhlasit, když je to názor všem, kteří používají rozum, známý již po několik let.

To, co potřebujeme - a nejedná se o sobectví, ale pud sebezáchovy - je bránit vnější hranice EU, neprodleně vrátit ty, kteří nezískají právo azylu a pomoci zemím, odkud prchají.

A jestli je něco zajímavé, tak pokud byste našel cestu jak to prosadit u nás i v EU.

Jinak zůstaneme u deklarativních prohlášení, která nic neřeší.

8 0
možnosti
VT

Slova, která stojí za to tesat je do kamene ! Ať je Trump jakýkoli, nelze, než s ním souhlasit : "Národ, který nemá své hranice, není národem"! Na tom přece není nic špatného, být vlastenec ! Kde by dnes byl český národ, kdyby neexistovali čeští vlastenci v 19. století .... !!! [>-]

8 0
možnosti
JZ

Tak záleží na tom, co rozumíte pojmem vlastenec.

0 0
možnosti
JZ

V ČR se vraždí obden. Každodenně tak kolem patnácti znásilnění. To už řadu let. Nevím, kolik vražd se denně stane v celé Evropě. To jen abyste věděl, koho všechno tu už dávno máme a o kom všem ještě nic nevíme;-).

2 8
možnosti
LJ

Honem ukažte odkud jste k těmto číslům došel.

2 0
možnosti
ZH

Zdalipak jste na Radě Evropy zvedl svůj hlas a rozvinul diskuzi na pozadí vašich námitek? A s jakým výsledkem? Vmetl jste svoje argumenty oněm politikům, s nimiž se scházíte? Nebo mlčíte a hrajete zde o body neinformovaných spoluobčanů?

5 3
možnosti
KM

K47a55r66e35l 76M87a94s57e21k

30. 1. 2017 10:59

"Po Evropě se jen tak potulují statisíce lidí, o kterých vůbec nic nevíme!" Co byste chtěl vědět, pane poslanče, o těchto turistech, filatelistech, kulturistech či cyklistech? Jak navrhujete, aby se to všechno zjistilo?

2 11
možnosti
TB

kdybyste alespoň trochu přemýšlel, tak byste věděl, že poslanec nemyslel turisty, ale statisíce uprchlíků bez nějaké indentifikace, s falešným doklady a podobně :-/

8 0
možnosti
Foto

Na těle pana poslance zřejmě začíná někde něco povážlivě cukat. Doba, kdy skončí jeho poslanecký mandát, poslanecká imunita a spolu s platem poslance i právo na jeho osobní ochranu, se s blížícími se volbami povážlivě přibližuje. Marek Černoch má totiž o svou "blaženou zákonodárnou budoucnost" vážné obavy a velký strach, že se bude muset začít živit za mnohem méně peněz skutečnou prací. A protože asi nic jiného neumí, tak asi opět jako pilot v oblacích.

3 15
možnosti