Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

proboha....dalsi "politik", ktery hraje na banjo a vstupne, ktere obdrzi za koncerty dava na detske domovy....Rosamunde Pilcher hadr! hrajte na banjo a ne.erte se nekam, kde vam to fakt veri jen hrstka zmanipulovanych. Tata se obraci v hrobe. Pardon, ze koncim tak ostre, ale jinak mi to z prstu neslo.

0 1
možnosti

J95a83r96a 89R74a73n16k

31. 7. 2015 18:54

Sobotka mel pravdu!!

3 2
možnosti

Stačil mi nadpis, abych mohl konstatovat, že autor je další primitiv a populista, který se dostal do sněmovny.

2 3
možnosti

Vy si fakt myslíte, že současná imigrační vlna do Evropy, není náš problém??

3 0
možnosti

Je. Měli bychom ji společně  zastavit. Postupují tak všechny vlády na světě, které hájí zájmy  svých občanů. Jenom EU vlády  zapomínají,kdo je  volí a platí.

0 0
možnosti
Foto

Takový poklidný život mezi malými vlnkami poklidných poslaneckých vod si pěkně už dva a půl roku vedete, pane poslanče. Komu za to vděčíte?

0 3
možnosti
Foto

Jak se ty ukradené peníze rozhází,  úplně jedno.

0 2
možnosti

Myslíte peníze vybrané na daních od našich občanů ?

Tak to jedno není. Mají být utraceny  ve prospěch našic občanů. Nikoliv cizinců.

Pokud jsou mezi námí zastánci afrikanzace ČR, nechť si adoptují sami Africkou rodinu a  trvale ji živí a komplet zabezpečují.  Ze svého.

0 0
možnosti

Policista, který měl falešnou maturitu musel vrátit všechny peníze, které bral od doby, kdy díky neplatnému vzdělání nemohl být ve funkci. Vím o jednou chytrákovi, který je ve funkci, pro kterou je třeba bezpečnostní prověrka. Nebude prověrka, vrátit peníze, k tomu přidat zaplacený dluh 27 milionů toho druhého chytráka, které jako jednatel olejářské firmy dluží českému státu a máme na Klokánky hned. Zkrouhnout to navýšení výdajů prezidentské kanceláře na tlačenky, chlast a cigára pro letošní rok o 68 milionů  a není co řešit.

8 1
možnosti

Na záchranu klokánků nemáme 30 milionů, ale na 281 zákonodárců sněmovny a senátu musíme ročně z rozpočtu uvolnit přes 300 milionů, aby pak někteří z nich mohli plácat nesmysly na iDnes.

Těch 300 milionů jsou jen platy poslanců. Není v tom provoz sněmovny, platy jejich poradců a sekretářek, cestovné a "turistické" služební cesty do exotických krajů. Celkem to dělá ročne kolem miliardy.

Za to bychom mohli financovat Klokánky několik let.

9 2
možnosti

Poslance v parlamentní demokracii mít musíme, islámské imigranty ne.

4 0
možnosti

Jako poslanec zajisté víte, že lžete. To vám opravdu stojí za zviditelnění? Dál to komentovat nebudu. Ovšem úroveň poslaneckého "materiálu" je zoufalá. Tohle má schvalovat zákony? Zdá se, že vaše informace vychází převážně z tisku.;-D Co čtete? Parlamentní listy?;-D A vaše manželka (dcera) vám dělá poslaneckou asistentku a rešerže?

12 5
možnosti

Já si myslím, že u Okamury snad ani lepší materiál sehnat nelze.

Však se tito materiálové od Okamury tak dokonale "zviditelnili, že už je příště může volit jen úplnej pitomec.

5 0
možnosti

Další;-D

Stačí nadpis. Jen se zeptám, víčka jsou?;-D

6 2
možnosti

Autor, alespoň pomáhá a co děláte Vy, HO.NO, kecáte, už jste si vzal nějaký černoušky do bytu, nebo baráku?.

4 4
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik