Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"O tom, že se sku­pinky těchto cizinců volně pohybují po městečku, což v Bělé pod Bezdězem vzbudilo oprávněné obavy občanů o jejich bezpečnost, je v našich sdělovacích prostředcích jaksi ticho po pěšině.":

http://karelwagner.blog.idnes.cz/c/471910/plna-usta-humanismu-a-nic.html

3 0
možnosti

V první řadě je potřeba bránit hranice schengenského prostoru.

Tato činnost zcela zklamala.

5 0
možnosti
Foto

Řekl bych že  z právního hlediska je článek na hraně trestného činu, z psychiatrického na hraně demence.

4 10
možnosti

Pravda pravdoucí.Kdo jakkoliv vystoupí proti uprchlíkům je dement a patří do kriminálu.Vždyť jedině my určujeme co je správné.

6 0
možnosti

A co teď, že? Máme tady pár stovek negramotných imigrantů a jsme v loji. Zatím ničí pouze budovy ubytoven.Co se bude dít, až jich bude více už taky víme. No nic.Díky vládo,díky sluníčkáři.Teď ještě rychle vybudovat nějaké sklady s jídlem a pitím. Přeci jen,až nás podřežou jak slibují, tak aby se u nás měli dobře. To opravdu nevidíte kam to vaše multi-kulti vede?

7 0
možnosti

Přesně tak. Kiska je typickou ukázkou ignorance a arogance moci a kvůli postojům jeho a jemu podobných budou umírat lidé. Je mi z takových na zvracení. Ale co si Slováci zvolili, to mají. Nechť se těší na multikulturní obohacení navzdory výsledku referenda.

1 0
možnosti

Svatá prostoto! Ještě přihoďte víčka a bude to komplet.

4 9
možnosti

No potěš kecky! A Vy jste jako doopravdy poslanec PS PČR?8-o8-o8-o To už je skoro na obvinění ze šíření poplašné zprávy, ne? Takhle demagogicky šířit nepravdu. Že se nestydíte. RvRvRv

8 29
možnosti

Někteří lidé hlavu z písku nevystrčí, i kdyby jim hořela koudel pod nohama... Ono je to jistější dělat, že se nic neděje, že?

19 0
možnosti

Tak tohle duševní hovado je poslancem ČR. Tahle duševní nula si ani není schopna zjistit, o jaké běžence v Bělé jde.

Takže jí to připomenu: jsou to běženci, kteří vůbec nehodlají být v ČR. Přes ČR jen cestovali. Byli odchyceni a zavřeni do lágru v Bělé. Byly jim zabaveny osobní věci, jako se to dělá vězňům. Tedy zabaveny jim byly i mobily a peníze. Oni chtěji ty mobily chtějí zpět, ale tomuto poslaneckému hovadu se to nelíbí.

Předevčírem hovořil na toto téma jeden specialista na uprchlickou krizi. A i on se podivoval policejní praxi, která je praktikována v Bělé. Jasně řekl, že všechny běžence zavřené do Bělé bude muset nakonec policie pustit a bude jim muset vrátit jejich majetek. Proto kritizoval postup policie jako zcela zbytečný, protože běžencům se měla dát pouze mastná pokuta za ilegální pobyt a následně měli být puštěni s podmínkou, že musí opustit do 24 hodin republiku. Takhle je chytáme jak lovnou zvěř, dva měsíce je na náklady státu proti jejich vůli krmíme a pak je nakonec stejně pustíme.

5 16
možnosti

Dat bezencovi pokutu je jako pokutovat bezdomovce.

8 0
možnosti

Hezky se jako poslanec odumřelé strany vezete na vlně populismu. Vaše činnost se však smrskla na blogování a na pokus zůstat poslancem. Ač jsem proti imigraci, tak bytostně nesnáším demagogie tohoto typu. nějakej zmagořenej černoch něco řve z okna a vy to vydáváte za hotovou věc. Taky jsem pár magorů slyšel řvát cikáni do plynu. Já si z toho vzal to, že ty řvouni byli magoři. Vy jste z toho udělal blog pro svoje PR a jednodušší naskakujou.:-P

7 8
možnosti

rozdíl je v tom, že "těch pár magorů" by po mediálním lynči skončilo u soudu, ale "zmagořenej černoch" je za ten samý (zlo)čin označován za chudáčka co potřebuje pomoc, a paradoxně povětšinou těmi samými existencemi co by v tom prvním případě byly na čele mediálního lynče 

což mimo jiné ukazuje, že prestituti, sluníčka a jimi podobní jsou jasnými rasisty rozlišující podle barvy kůže

12 2
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik