Kolik ještě musí v Evropě umřít lidí, německá kancléřko Merkelová?

V politice jsou situace, kdy nejen, že s něčím nemohu souhlasit, ale nedokážu to vůbec pochopit. Přesně takovým příkladem je výzva německé kancléřky Angely Merkelové, že Schengen zachrání jedině přerozdělování uprchlíků.

To je jako tvrdit, že potápějící se loď zachrání vyvrtání dalších děr do trupu a rozlévání vody do všech jejích částí.

Byla to právě německá kancléřka, kdo výrazně zhoršil beztak hrozivou migrační krizi. Na její osobní pozvání zřejmě jen letos dorazí do Německa na dva miliony migrantů. A Merkelová je kvůli tomu pod obrovským tlakem nejen naštvaných občanů, ale už i významných politiků její vlastní strany.

Německo, velká země, která vytváří plnou pěti HDP celé EU, je pod přívalem migrantů na kolenou. Nestíhá je ani registrovat, nemá o nich přehled a úřady před veřejností tají dokonce i odhady, kolik asi tak ve skutečnosti přišlo do Německa muslimských cizinců. I kabinet si uvědomuje, že by pravdivá čísla značně zhoršila i tak vysokou frustraci rodilých Němců.

Berlínská vláda chce tuto hrozivou masu co nejdříve začít přelévat do dalších států EU. Přitom dokonce i k imigrantům více než vstřícné Švédsko před nimi přibouchlo dveře. Ani tak bohaté země si nemohou dovolit financovat tuto islámskou turistiku.

Zdaleka ale nejde jen o peníze. Atentáty v Paříži potvrdily, před čím nejen tajné služby, ale rovněž Úsvit a naše partnerské evropské strany varujeme už dlouho: mezi migranty se skrývají džihádisté. Ano, dokonce se teroristé do Evropy dostávají jako Syřané - tedy na přímé pozvání německé kancléřky.

Jeden by očekával, že Angela Merkelová se chytí za nos a začne okamžitě burcovat vlády států EU, aby společně zastavily migraci do Evropy. Aby bránily občany evropských zemí. Aby myslely na naše děti a na to, jaký osud se jim otevřením stavidel islámské imigraci chystá.

To by byla reakce hodná státníka. Sice pozdě, ale přece. Německo, jako nejsilnější země EU, by jistě dokázalo ostatní přimět k rázným krokům na obranu vlastní bezpečnosti - a de facto holého přežití původní evropské populace. Vlastně by je ani nutit nemuselo. Občané, včetně těch německých, mají totiž z masové muslimské imigrace oprávněný strach. A jejímu zastavení by určitě zatleskali.

Jenomže, bohužel, žádné prozření se nekoná. Místo odvrácení katastrofy nabízí Angela Merkelová její eskalaci. Kolik lidí v Evropě ještě musí umřít rukama islámských masových vrahů, aby se odpovědní politici probrali a začali dělat to, kvůli čemu si je lidé volí - bránit jejich elementární bezpečí?

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Marek Černoch | pátek 27.11.2015 20:56 | karma článku: 40,41 | přečteno: 1595x