Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Naše stranická a parlamentní delegace navštívila USA, kde jsme se svými americkými projednávali řadu důležitých a podnětných otázek. Jednání proběhlo v soudružském duchu v přátelské atmosféře vzájemného porozumění. Ve všech případech jsme zjistili, že na vše v duch stranického demokratického centralismu máme na věc shodný názor.

1 0
možnosti
Foto

Nějak jsem z článku nepochopil v čem byla vlastně delegace úspěšná.

4 0
možnosti
AK

Já navrhuji, aby Američani přijali evropské pracovně-právní a ekologické normy i normy ochrany potravin.

Pak už nebude potřeba žádnou smlouvu uzavírat a netarifní bariéry obchodu přestanou existovat...

Pokud to udělat nechtějí, ale přejí si místo toho TTIP, pak je zřejmé, že si přejí snížení uvedených norem na svoji úroveň.

0 0
možnosti
LR

Mno, nevím, ale v USA jsou také velmi přísné předpisy stran potravin.

Jen tam pavědecky neblbnou s geneticky zušlechtěnými organismy jako naši pseudoekologové.

0 0
možnosti
Foto

To jsme se toho dozvěděli.

Jasné je, že Američané prosadí TTIP třeba násilím, protože potřebují celou EU vydírat prostřednictvím amerických korporací. Základním bodem TTIP přece je, že bude postavena nad zákony zemí EU a veškeré zákony zemí EU se stanou cárem papíru. V praxi to znamená, že země EU budou pokutovány dle rozmarů amerických korporací a EU nebude mít možnost žádného odvolání.

A energetiku jako Temelín musí nutně Američané dostat pod svoji kontrolu.

A s uprchlíky si Evropo dělej co chceš, to není americký problém.

Fuj!

5 0
možnosti
JS

J71a88n 30S65e39m96i82k

17. 5. 2015 17:29

Prijde mi to cele jako nesmysl nebo parodie

Nechapu co k TTIP mohli resit poslanci narodniho parlamentu v CR....to mi proste nedava smysl- pokud by to US resili s delegacemi narodnich parlamentu 28 statu EU, tak by nedelali nic jineho nez prijimali delegace...... mam pocit ze tady pan poslanec trochu pribasnuje.

Taktez nerozumim co chce v US jednat ohledne reseni imigrace do EU?? To si ti americani museli myslet ze ty Cesi se zblaznili. To jako chteli aby si Americani vzali nejakeuprchliky z taboru v Recku nebo Italii k sobe kdyz je nevezmou ani Cesi?

1 0
možnosti
JR

J85a11r14a 18R51a25n43k

17. 5. 2015 18:04

Berou ze sbernych taboru v Turecku, Jordansku a Libanonu. Jejich konzulaty pracuji pomalu, kazdy zdatel musi prokazat kdo je.....na netu je vse o imigraci, hledejte v anglictine. Pokazde kdyz sem dam odkaz, robot to zatrhne;-)

0 0
možnosti
Foto

Obě strany setrvaly v déletrvajícím rozhovoru, projednaly řadu otázek zajímajících obě strany a dospěly k naprosté shodě názorů.

To jsme se toho opravdu dozvěděli.

3 0
možnosti
PP

Nějak jsem nezaznamenal výsledek jednání, jen přivezení nějakých kvót, to bude zase lidem předloženo jako jistá věc? Proč USA diriguje nějaké kvóty a nepomůže sama?  Mluvila Amerika, že má taky nějaké kvóty na příjem uprchlíků? Proč nepomůže Evropě to zvládat a pár tisíc si je ubytuje doma v USA. Pan Hamáček nás s tím časem seznámí, jako s hotovou věcí.

2 0
možnosti
JR

J10a39r26a 44R28a11n23k

17. 5. 2015 18:08

Nekdy si zde pripadam jako Alenka v risi divu. Do Kanady uz od ledna priletelo 1.400 Syranu, prvnich 300 byly minority, nejenom ruznych cirkvi, ale i handicapovani a ti, kyteri by pro svou orientaci byli muceni a kamenovani. Dalsich 10.000 ma jeste tento rok priletet. Staty berou mnohem vice, zkuste hledat. A do sbernych taboru posilame lekare, sstry a predevsim financni pomoc. Velkou pomoc ted take posilame Nepalu.

1 0
možnosti
Foto

Není se co divit. Poslanci dnes v podstatě do něčeho "opravdu mluvit" moc šancí nemají a tak se drží tamní kolektivní zásady - v rámci svého poslaneckého klubu držet hubu a krok.

1 0
možnosti
RP

Od toho mají oligarchy! Kteří za ně jednají a naši poslanci jen zvedají packy jak sousedova fena Amina

0 0
možnosti
GK

"Mým cílem je zamezit problémům, které by negativně ovlivnily životy českých občanů."

Tak proc potom proti TTIP nebojujete? V Cesku se o tom normalni clovek defakto nic nedozvi. V Nemecku mimo vladni selanku jsou obcane proti protoze vi co to pro ne prinese za negativa.

5 0
možnosti
Foto

TTIP může poslat ke dnu celou EU, když bude potřeba zachránit americký dolar.

2 0
možnosti
JN

Přesně tak, náš problém, oni si svůj plot na hranici s Mexikem postavili. My můžeme to samé a nebo lépe, zabrat jako NATO Lybyjské přístavy a skoncovat s pašeráky, kteří by stejně našli cestu i přes ten plot!

0 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik