Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No to je slovo chlapa. Se mnou můžete počítat, že vám poskytnu louku, kde si budete moct postavit stan až přijedete chránit naši hranici. Dokonce se k vám i přidám až vyrazíte na pravidelnou obchůzku hranice, abyste se necítil tak sám. 

A taky doufám, že jako politik, začnete konečně rušit všechny zákony podporující příživníky, které sem ty uprchlíky tak vábí. Jen škoda, že jste s tím nezačal hned jak jste do parlamentu přišel, třeba by ten problém už dnes mohl být mnohem menší.

2 1
možnosti

J12a35r20a 50R69a80n45k

1. 7. 2015 20:05

Skoda, ze nezacal uz pred dvema lety;-(

1 1
možnosti

J90a83n 71R38á36ž

1. 7. 2015 17:17

To, že prý vyslanci Islámského státu tvoří jen nepatrnou část kočovníků za lepším životem, a tak riziko násilí nehrozí, je zakrývání pravého stavu věci. Ti lidé nikdy nežili v systému, kde vládne úcta k zákonům a respekt k vládě.

 Oni jsou zvyklí si vše, co chtějí, brát násilím, neb takhle to funguje v zemích odkud přicházejí. Takže nejenom vyslanci IS, ale všichni, kdo k nám proudí z Afriky, Blízkého východu i Kosova jsou bezpečnostním rizikem. A jak ukazují nepokoje v  táborech v Maďarsku, Rakousku i Bavorsku, svého zvyku si vše brát pomocí násilí, se neumějí a ani nechtějí zbavit!

1 0
možnosti
Foto

Tak, všichni páni poslanci a dámy poslankyně, nafasovat kádéčka, obléct maskáče a kanady a protože vám samopaly nedají,  tak na ramena sudlice, píky, kopí a halapartny, za opasky palcáty a řemdihy a alou pěkně osobně na státní hranice a hezky hlídat!!

2 0
možnosti

Tak  Černochu neseď za kniplem, ale už máte mít Za_orálka na koberečku, aby ten konal. ;-O

1 0
možnosti

Sice máte nápady, ale v praxi nerealizovatelné. Když budete křičet dostatečně nahlas, tak vám na hlavě přistane §355. "vláda" je na občanskou iniciativu, která je v rozporu s nařízeními z nejvyšších míst,velmi dobře připravená. Ozbrojte se a chraňte sebe a svoje blízké. Zasadili jsme prosazování individuality, tak tedy sklízejme - každý sám za sebe. Za to vás zatím(!) nikdo postihovat nebude.

Smutná doba.

0 0
možnosti
Foto

Až dosud jsem se domníval, že emigranti stát oslabují, protože pak danému státu chybí potrava pro děla. Co takhle z těch emigrantů udělat Divize svobody a poslat je zpět do těch států, odkud přišli. A slíbit jim majlant za dobytí svého vlastního území.

1 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik