Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

I když se nám podařilo dosáhnout revolučních výsledků, o kterých se donedávna jen mluvilo, nesmíme usnout na vavřínech. Stále existuje mnoho bodů, které musíme v provádění exekucí změnit.

Co Vám brání dát zákon o Exekucích jednou pro vždy do pořádku, nebo má těch cca 152 exekutorů takovou lobby, že s ní nejste schopni pohnout? Proč nepřevedete exekutora pod soudy, čímž by  odpadly nehorázné náklady.

Proti komu jste návrhy prosazovali? To jste jako trhovci? Zákon a basta

0 0
možnosti
Foto

Smršť legislativy, tedy smršť samých hloupých a zločinných pravidel.  Nic víc.

1 0
možnosti
VH

Vy jste něco prosadili??  Vy jste mohli něco prosadit??  ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 1
možnosti
Foto

Je to slabý za 30.000 Kč přijít o nemovitost v hodnotě 300.000 což je hodnota 1+kk. Proč nelze zakázat půjčky po telefonnu, proč nemůže být půjčka uzavřena jenom písemně, proč u půjček není povinný podpis nanžela, kde je ta společná odpovědnost za dluhy. Tady se jako vždy hasí následky né příčiny exekucí. Proč exekutoři nejsou placeni z vymožené částky, proč v případě že nic nevymůžou jejich náklady platí věřitel, jestli je to podnikání, kde je jich podnikatelské riziko. V případě, že dlužník má majetek platí moje náklady on, v případě, že ne platí věřitel já svoje peníze mám vždy bez rizika, Já vlastně jsem i právně krytý vždyť exekuci nařídil soud. Ještě jednou se narodit jsem exekutor. Podnikání bez rizika. Kdo tohle mohl napsat jako zákon. Někdo, kdo to psal pro sebe nebo za něco (zpravidla peníze, ale ty bokem).

0 0
možnosti
RC

Takze borec, co dluzi 25000 tisic, nema prijmy, ale ma treba pozemek, pole, les, nebo neco podobneho je nepostizitelny? Kdyz uz, tak tam melo byt zmninena nemovitost uzivana k bydleni, nikoliv jen nemovitost, jak pisete zde.

0 0
možnosti
Foto

Ano může být. Tohle je téma tak široké a je kolem něho tolik špíny, že se nevejde na sto stránek na tož do jednoho odstavce.

0 0
možnosti
MT

Bezte se s temi "vylepsenymi" pozadavkami vycpat! Neslo by to udelat jeste komplikovaneji? Rv

0 1
možnosti
JN

R^, chytrý - "záznam zvukově obrazový"

Ale furt to neřeší přemrštěné náklady na exekuce. Náklady na exekuce jsou třeba ve Švýcarsku na naše v průměru okolo 3000 Kč - Průměrný plat je zde 100 000 Kč.

2 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1579x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik