Evropa pod náborem teroristických útoků

Evropou otřásl další brutální teroristický útok. Dočkáme se už konečně adekvátní reakce evropských politiků? 

Dnes zasáhl Evropu další brutální teroristický útok, který se odehrál na koncertě americké zpěvačky Ariany Grande v Manchesteru. Tato sama o sobě bolestivá událost je o to bolestivější, že se tento útok stal na koncertě pro mládež. Podle posledních informací vyhaslo tímto bestiálním útokem 22 lidských životů. 

Je jasné, že bezpečnost evropských občanů je naprosto zásadně narušenaEvropa proto musí konečně adekvátně reagovat na zvyšující se bezpečnostní rizika a maximálně posílit všechna opatření. Je nutné, aby se evropští politice přestali schovávat za bezduché fráze a konečně začali chránit bezpečnost občanů na území Evropy. S terorismem typu "osamělých vlků" se dá sice bojovat velice těžko, ale musíme udělat vše proto, abychom zabránili dalším útokům, při kterých umírají nevinní lidé. 

Musíme si konečně připustit, že v Evropě žijí lidé, kteří nerespektují naši kulturu, tradice a zákony a ohrožují bezpečnost našich občanů. Myšlenka, že nás se hrozba teroristických útoků se nás netýká, je zcela mimo realitu! Potřebujeme jasné a tvrdé zákony, které zvýší bezpečnost našich občanů. V tomto případě se jedná o referendum proti povinnému přerozdělování imigrantů, maximální posílení bezpečnostních složek ve všech krajích a ochranu hranic. 

 

 

Autor: Marek Černoch | úterý 23.5.2017 12:16 | karma článku: 35,77 | přečteno: 1200x