Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co byste si představoval pod termínem „skutečně začít něco dělat“. Co by to tak jako mělo být? Zavřít hranice? Střílet lidi na hranicích? Natahat tam ostnaté dráty? Postavit zeď na pobřeží? ;-D;-D Mě by to opravdu zajímalo, jak si to představujete. A hlavně mě fascinuje vaše domněnka, že to pomůže. To je už úplně mimo.

1 3
možnosti
LH

Začít něco dělat.My s tím nic nezmůžeme, ale EU ano.My nemáme lodě, E U ano, takže na plavebních cestách postavit tyto lodě a pod pohrůžkou potopení je vracet zpátky.Nebo ať tam američani přesunou svoje letadlové lodě v rámci NATO a mohou je posílat zpět.

Ale to asi není v zájmu američanů, takže proč by se oni angažovali.To je lepší mít lodě postavené u Korei a vykřikovat jak brání světový mír.

2 0
možnosti
Foto

Faktem je, že Evropa adekvátně situaci reaguje.

Nehysterčí jako vy, ale reaguje adekvátně situaci.

0 4
možnosti
TB

A jak prosím? Tím, že třeba každý den dělá Frontex taxi službu zadarmo pro tisíce migrantů z Afriky?

6 1
možnosti
TH

Musíme si konečně připustit, že v Evropě žijí lidé, kteří nerespektují naši kulturu, tradice a zákony a ohrožují bezpečnost našich občanů.Tím myslíte asi komunisty že?

0 0
možnosti
JR

J58a44n 42R26á20ž

23. 5. 2017 12:45

Klást otázku, kdy můžeme očekávat adekvátní reakci evropských, myšleno zřejmě "západoevropských" politiků na muslimský teror a stoupající každodenní násilí jimi prováděné, přece nemůže vyslovit inteligentní politik středoevropské země. Odpověď, že od těchto pokrytců se adekvátní reakce nedočkáme nikdy, zná přece každý s IQ vyšším sysla.

2 0
možnosti
FB

Celkem jalové výzvy... Proti takovým singularitám se nedá bojovat jinak, než že se jim přestane dávat tak velký mediální prostor a že tato neštěstí přestanou politici vašeho typu zneužívat pro svoje vlastní zviditelnění a kariéru. Btw. nápor teroristických útoků ze 70. a 80. let byl naprosto nesrovnatelně silnější...

2 2
možnosti
KM

K34a15r92e21l 87M78a65s37e61k

23. 5. 2017 12:40

Ano, je nutné, aby se evropští politici typu Marka Černocha přestali schovávat za bezduché fráze jako je "maximální posílení všech opatření" či "jasné a tvrdé zákony" a začali konat.

4 1
možnosti
JR

J39a97n 46R23á45ž

23. 5. 2017 12:54

A co si pod tím "začali konat" u pana Černocha představujete?

Konat musí začít občané, kteří musí z veřejného prostoru vytlačovat ty, kteří svým postojem k migraci napomáhají zvyšování nebezpečí násilí jehož hrozbou migranti jsou, beze vší pochybnosti.

3 0
možnosti
KT

Jste si jist tím "náborem"?

7 0
možnosti
LH

Všichni mají strach ze severní Koreje, ale že imigranti jsou větší hrozba nikoho nezajímá.Kolik lidí ve světě zabil severokoreiský režim?Kolik tisíc lidí už zabili teroristi ?Kdyby NATO, respektive američani tu letadlovou loď přesunuli na plavební dráhu uprchlíků a vraceli je domů pod hrozbou potopení, byla by to lepší obrana než proti Korei.Politici budou opět vznášet protesty, budou pobouřeni,ale to je tak všechno co proti tomu dělají.

2 0
možnosti
Foto

J84a94n 41P48e28c92h43a

23. 5. 2017 12:23

Už jste vstoupil do ANO?

1 0
možnosti