Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M37i34l10a82n 28K60o56s

13. 7. 2015 13:41

No, kdo krade, chápu že křičí když mu v tom chtějí bránit. Ovšem kraďouskovy argumenty to už je fakt pod IQ 10.:-)[>-]

0 0
možnosti

M93i48l28a54n 51K57o80s

13. 7. 2015 13:29

Také bych likvidoval svobodu krást. Jestli živnostníka položí náklady na elektronické zařízení, pak jako živnostník zřejmě neměl začínat. A že se na daních krade, to ví každý. Pozvěte si řemeslníka- peníze jdou z ruky do ruky a Babiš utře.........a dobrovolně to dá málokdo.:-)[>-]

0 0
možnosti
Foto

A další pijavice, co ráda šetří na řemeslnících za práce bez papíru a pak by je ještě trestala za to, že jim udělali práce levněji.

1 0
možnosti

Ono je ovšem také zvláštní že dost živnostníků priznavaji několik let zisk nulový ... Což je hloupost když si kupují nová auta že ? Nikdo by nepodnikal když by neměl zisk. EET pak ukáže že podnikatel tedy okradal stát!! A toho se bojite? Když údajně musím platit já jako zamestnanec, tak chci aby to platili všichni. Kolik podnikatelů dává oficiálně minimální plat zaměstnancům a zbytek jim dá na ruku! Taky okradaji. Kolik majitelů hospod zaměstnávají lidí na černo!!! Děláte si to sami a pak rvete !!!

2 3
možnosti
Foto

Nějak vám nedochází, že pokud berete jako zaměstnanec plat na ruku, šidíte stát na daních vy. Pokud by na to zaměstnanci nepřistoupili, nemohou šidit ani podnikatelé. 

Vykazovat několik let nulový zisk není žádný problém. Zajímalo by mě ovšem jak vy víte, že někdo vykazuje nulový zisk. Máte snad přístup k údajům z daňových přiznání nebo jen melete nesmysly vycucané z prstu?

1 2
možnosti
Foto

tak z něčeho ti naši politici žít musí, na velký tuneláře nestačí a tak svou snahu musí soutředit jinam

obyčejný lidi se mají příliš dobře tak je třeba jim přistřihnout křídla

7 3
možnosti

Milý Černochu. Seďnete k youtube a najděte si tam vystoupení Pavla Béma k ESM. Kde nám Kalousek a Nečas vyčíslí, že nás zadluží do dalších let - 350 mld. Kč a nikdo se nikoho neptal. K tomu církevní restituce a dluh co nasekal Kalousek jako ministr financí a jste na biliónů korun. Tato čísla si může každý lehce ověřit do 60 minut, zručnější za půl hoďky. Takže ke stávajícímu veřejnému dluhu 185 725  Kč na hlavu přidali naši pravicové extrémisté dalších 100 000 Kč. Cílem vás mouřenínů v Úsvitu bylo rozbít stranu, tak jako Peak  ve Veverkách.

4 6
možnosti
Foto

A tím obhajujete další zlodějny? No, zvláštní způsob myšlení mají Babišovi obhájci.

6 2
možnosti
Foto

... máte samozřejmě pravdu, že (v lepším případě) nula od nuly pojde. I kdyby se pak něco vybralo (což velmi nepravděpodobné), prachsprostě se to prošustruje (jako vždy). Kromě toho nejspíš přibydou nějaké ty sociální případy (ale ať chcípnou!)  ...

8 0
možnosti
Foto

Pan poslanec Černoch se nemusí bát, neboť jemu s EET žádné vedlejší nesplatitelné výdaje (pokud ovšem zároveň nepodniká), nevzniknou.

2 2
možnosti

Dobrý den , já vám moc nerozumím , veřejně deklarujete,že se má podvádět ? Přece kdo platí daně tak na evidenci vydělá ... Buďte prosím objektivní .

6 4
možnosti

Každý bude mít další náklad a další povinnost, pro kterou bude možné pokutovat nebo rovnou zavřít živnost. 

Jediný, kdo vydělá, bude neBureš, který získá zajímavá data o maloobchodním trhu a službách.

4 4
možnosti

řekla bych, že v konečném důsledku to zaplatí zákazníci... pokud budu mít s EET vyšší výdaje, zvedám ceny... to je jednoduchá matematika

3 2
možnosti

Jenže tu závistivému blbci nevysvětlíte. Ten se těší, jak si Bába na ty zloděje a zbohatlíky (co tyjí z mozolů pracujícího lidu) došlápne.

6 2
možnosti

A začne hon na čarodejnice, aby se dokázalo, jaká byla EET dobrý nápad.

8 1
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik