Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Střet zájmů - vybílení státního majetku.

Co bude dál? No nastolení  1 nebo jen několika mocnářů a ostatní  budou zatím = ZATÍM držet hubu..... Většina národa zase naletěla!

0 0
možnosti
JSS

Střed zájmů - neboli vybílení státu a  jeho majetku

          Co pak může nastat??  Samozřejmě  ovládnutí  jedním nebo  jen několika mocnáři. No a  jedím z nich je tady už teď BABIŠ. Vždyť jste to chtěli  občané!  Tak to máte a  ostatní hold  zatím- ZATÍM !! musí držet hubu.....

0 0
možnosti
DB

Problém naprosté většiny českého obyvatelstva je, že si o všech myslí jen to nejhorší. Je to asi podle hesla---podle sebe soudím tebe. Co takhle si představit tu situaci jinak, tak, že má dost na to aby nepotřeboval krást a podvádět a tunelovat --jako mnozí před ním, a co když je to férový člověk, kterého jen média trochu ruku v ruce s Kalousky a jinými mlátičkami trochu protáhnou bahnem a tím docílí toho, že je populace opět rozdělená....rozděl a panuj....a jak to už bývá...většina na to vždy skočí. 

Zajímalo by mne kolik ze zdejších kritiků skutečně četli všechny smlouvy a zabývali se tím, jestli firmy skutečně nabídly nejnižší cenu.

A zajímalo by mne kolik ze zdejších pisálků jsou skutečně ekonomové, případně obchodníci, a bezpečně mají vše v malíčku. Asi jich tu moc nebude.

3 6
možnosti
Foto

Tohle není z mé hlavy, ale přesně to vystihuje situaci: Pan Babiš není ve střetu zájmů, on je naopak se svými zájmy v dokonalém souladu ;-(

7 1
možnosti
VJ

Podle mě nemáte pravdu v tom, že by byl Babiš č.1 ve střetu zájmů. Od 89 je tady zatím značně nedostižný V.K., který měl už od začátku spadeno na totální rozkradení ČR a přesunutí faktické moci k bývalým agentům, funkcionářům a hlavně sobě. Jeho kroky stály za dnešním totálním morálním úpadkem této společnosti. Proti tomu je nějakej Babiš úplný břídil.

7 18
možnosti
Foto

Ano, pan emeritní kňoural V.K. je ta základní žába na prameni !

0 1
možnosti
Foto

Střet zájmů? V podstatě nechápu používání tohoto označení v současném poltickém životě. Já osobně neznám politika, který by se střetu zájmů mohl vyhnout. Mne to připadá jako takové opatrné chození kolem horké kaše. Tedy u nás. Tedy jen takové opatrné naznačení, že by snad dotyčný mohl vzbudit dojem, že by mohlo dojít k tomu, že by si snad mohl vytvořit situaci, která by mu dovolovala si možná trochu plnit vlastní kapsu. Jinak řečeno, pokud se domníváte, že se někdo neoprávněně obohacuje na náš úkor, tak mu to dokažte. Aby nedošlo k omylu, nejsme ochoten pana Babiše chránit, jen si myslím, že jako poslanec byste měl mluvit trochu jasnější řečí a nepoužívat verbální formu těch, které kritizujte.

7 10
možnosti

A jak chcete cokoli dokazovat, když jednou rukou posílá prachy ministr financí do ruky majitele Agrofertu? Tady nenajdete žádné podezřelé převody peněz, whistleblowery, firmy na Kajmanech. 

Všechno se odehraje v Burešově hlavě a formálně je výsledek podle zákona.

6 4
možnosti
PK

I kdyby na místě Sobotky byl Churchill tak by tomu těžko zabránil. K moci se drala nová garnitura a též voliči rozhodli. Jen by mě zajímalo, co bude po ANO. Už jsme zatočili s dinosaury, budeme řídit stát řídit jako firmu, makat a bude líp;-(

4 0
možnosti
ZJ

Píšete o důsledku, ne o příčině.

Dvacet let se tady kope do ODS a celé pravice. Příběh tří "trafikantů" je pitván a pitván. Zatímco cesty pánů Tvrdíka a Špidly  se považuje za něco normálního. Nadšená mediální podpora kdejakých hnutí a iniciativ, velmi často hledajících různé třetí, čtvrté a další cesty dovedla společnost do stavu, blízkého ideologii OF. "Strany jsou pro straníky, ale MY mluvíme za lid". Kdy nikým nezvolení "osvícení" jedinci mají vždy pravdu. A přitom je jejích programem pouze bourání. Stačí několik líbivých frází.

A tak se, za velké mediální podpory, prosazují různé VV, Úsvity, ANO, monstr úřadu může šéfovat paní Šabatová, pořádají se mediální lynče a především se vymývají mozky. Zásadní pojmy ztrácejí svůj význam. Vše se řeší pomocí zákonů a vyhlášek. Solidarita již není svobodné rozhodnutí jedince někomu, nebo něčemu pomoci, ale zákonem legalizovaná loupež.

Mluvit u nás o kapitalizmu je kacířství, z kterého vás obviní tisíce mladých vystudovaných sociologů, kteří ovšem nemají pojem o činnosti zvané užitečná práce.

A proto, kupředu vstříc růžovým zítřkům. A využijme k domu dotace EU.

30 2
možnosti
Foto

Pane poslanče drobná oprava-vy jste zaujatý-jde o vaši politickou konkurenci, ale nic to v zásadě nemění na tom, že máte pravdu.

Nicméně toto bylo jasné dávno přes sestavením vlády, proč jste nekritizovali už tehdy-že by proto, že byla možnost, že v té vládě rovněž budete?

3 2
možnosti
Foto

tak nekecjte a něco s tím udělejte, pane poslanče

3 0
možnosti
  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1588x
Dopravní pilot a v současnosti poslanec Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Veřejně činný. Osobní stránky www.marekcernoch.cz

Seznam rubrik