Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lesní sběř

8. 12. 2010 10:50
Mně je tak nějak jedno...

...že stávkuje úředník. Úředník je lemra, to se všeobecně ví. Co mne však nadzvedlo ze židle: zjištění, že stávkuje OPERNÍ SBOR STÁTNÍ OPERY. Ta zpovykaná dekadentní šmíra si provozuje své koníčky za peníze ze státního rozpočtu a ještě má tu drzost, že stávkuje proti snižování platů. No viděl to svět? ;-€

Operní sbor rozpustit, rozehnat, nahnat do kamenolomu. Tfuj.

0 0
možnosti

laduk

8. 12. 2010 9:13
hm...

Zdá se mi to, nebo není tolik příspěvků? Takže možná až zítra, až se pracující vrátí ke svým počítačům ..

0 0
možnosti

petrph

8. 12. 2010 10:31
Re: hm...

Což je možná spíše jak o skutečně malých platech těch státních zaměstnanců, tak i technické nedokonalosti blogu na idnes.

Bejt to v Americe tak stávkující vytáhnou svoje iPhony a posílaj sem svoje dojmy a fotky rovnou z demonstrace...;-D

0 0
možnosti

buxus

8. 12. 2010 8:45
Nejvíc mne naštve, když státní odboráři

.. prohlašují, že kdyby nebylo korupce, bylo by dostatek peněz na jejich platy. Jenže - kdo přihlížel k té korupci celá ta léta? To nikdo z těch odborářů nevěděl co se u nich v organizaci děje? Kdo připravoval ty podklady pro korupční rozhodnutí, třeba na ministerstvu obrany  - jen sám ministr a pár jeho poskoků? Ostatní úředníci se o pandurech dozvěděli až z novin? Kdy se někdy vzepřela skupina odborářů a řekla, že takhle to nejde a šla do stávky kvůli tomu, že vedení organizace chtělo učinit zkorumpované rozhodnutí?

0 0
možnosti

Englishman

8. 12. 2010 8:56
Re: Nejvíc mne naštve, když státní odboráři

"kdyby nebylo korupce", je to samé, jako "kdyby celý rok bylo léto". Korupce je všude. Někde jí je více, někde méně, ale je všude a nikde jí není málo. Lidé jsou od přirozenosti zkorumpovatelní.

Ti, kdo v životě hrají na jistotu, jsou zkorumpovatelní snáze než ostatní. A shodou okolností právě z těchto lidí se obvykle rekrutují úředníci.

0 0
možnosti

snaduzdost

8. 12. 2010 8:25
Státní úředník stávkuje?

A to se smí?

0 0
možnosti

petrph

8. 12. 2010 8:07
skutečně úředníky nepotřebujete?

Šťastný občane. takže asi nemáte ani auto, ani dům, pozemek, firmu, vlastní  byt, ani děti, nemusíte nic dokládat, nepotřebujete žádná povolení, ani vyjádření úřadů, neplatíte daně . Člověče jak já Vám závidím. Jak to děláte???

0 0
možnosti

vodní želva

8. 12. 2010 7:54
Kolik je lží?

,,Jenom jedna" Všechny ostatní si musíme vymyslet na její podporu..." Toto je Vaše motto a úspěšně se ho držíte. Píšete aniž víte o čem. Jak jsem již napsal jinde - stávku absolutně nepodporuji, ale Vy máte státního zaměstance (učitele, lékaře, hasiče, policistu, úředníka..)  za obtížný hmyz, přitom jejich povinnosti vůbec neznáte.  Nemám rád černobílé vidění světa, nemám rád jednoduché články.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Můj názor na danou věc se časem mění, získávám nové informace jako každý a tak se do minulosti nevracím, protože už proběhla:-) V diskusi ,,crocodileclip"

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky