Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

Vochy

23. 11. 2009 23:15
flexi kredit

Jen doufám, že nemají na tomto účtě povolený debet;-(

0 0
možnosti
O

Obludni_K

19. 11. 2009 21:52
A co kdybychom to

otočili: vezme se seznam všech ministrů, poslanců a senátorů od 89 a dluh se mezi ně rozpočte podle velikosti jejich příjmů a oni sami si ten bord.l co nadělali ať zleva nebo zprava nebo ze středu, hezky zacálují ze svého. A samosebou, náklady na vyčíslení půjdou také z jejich kapsy. S tímto požadavkem pojďme do nových voleb. Ať se taky jednou karta obrátí. Dřív, než přijdou na řadu mnohem drsnější karty... pro obě strany.

0 0
možnosti
H

hoky

19. 11. 2009 13:54
proč ne?

Jsem již po padesátce, a ač měsíčně platím na daních a pseudodaních (soc. a zdrav. "pojištění") pár desítek tisíc, byl bych ochoten nějaké peníze poslat, aby tu po nás nezůstal dluh pro naše děti a vnoučata. Ale:

1/ nehodlám sypat do černé díry našeho státního rozpočtu, aby v něm bylo na další pastelkovné a podobné uplácení voličů před volbami

2/ stát (politici, úředníci) by museli prokázat, že peníze ze státního rozpočtu budou vynakládány hospodárně a s rozmyslem k prospěchu státu.

3/ Mnoha podniků se dotkla krize, spousta jejich zaměstnanců bere o minimálně 20% méně (odpadly premie a bonusy, jede se na zkrácenou pracovní dobu apod.), dokonce odbory v těchto podnicích souhlasí, že je to cesta k přežití firmy a souhlasí s úspornými opatřeními. Ještě jsem však nezaregistroval, že by v době, kdy státní finance jsou v bídném stavu, se něco takového chystalo na státních úřadech.

0 0
možnosti
D

důchodce

19. 11. 2009 13:40
tenhle nápad už by

snad mělo být to poslední, co si ta banda lumpů k národu dovolila! Zbývá snad už jen zavést k tomu zákonnou povinost. Není načase pozotvírat v těch malostranských palácích okna a vyházet tu pakáž ven? Vždyť, kdo to proboha rozházel tu děsnou hromadu miliard?

0 0
možnosti
K

katango

19. 11. 2009 13:25
Jediný případ,

v němž bych byla ochotna přispět do státní kasy,je tento : nechť se politici osobně procházejí po ulicích s kasičkami a poníženě žádají o sebemenší peníz.Mohli by mít i šaškovské odění,ale na tom netrvám.Jinak dobrovolně ani korunu.

0 0
možnosti
K

kasikv

19. 11. 2009 15:05
Re: Jediný případ,

Nejsmutnější je fakt, oni "politici" jsou toho schopni neb je nic nemůže odradit od jejich prebend, teplých místeček a dalších výhod. Dokonce věřím tomu, že by naše zvrácená společnost toto gesto chápala opravdu jako ukázku jejich pokory a přispěla by jim. Oni by se nám pak jenom za zády smáli, jak nás zase převezli.

Takže nic milovaný státe, stejně mě obereš na daních, pseudodaních a několikanásobném zdanění.... .... jen si panačci najděte cestu, jak ze _svých_ příjmů uhradíte to, co jste _svou_ činností zavinili nebo přímo způsobili.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

19. 11. 2009 12:58
Vsichni ti,

co si tohle vymysleli a uverejnili,by meli viset!Ovsem az po ztrate majetku,ktery by presel do statni pokladny!281 bohatych politiku,to by byl darecek z jejich prasuli na konto!

0 0
možnosti
F

framy

19. 11. 2009 12:02
včera

jsem to zaslechl z TV a upadl jsem na zem a válel se smíchy.Po té jsem se málem rozbrečel studem za naše politiky.V zemi,kde je jedno z největších zdanění všeho,kde výstavba dálnice je díky úplatkům 2x dražší než v Německu,kde ČSA vytuneluje stát,kde Špidla bude dostávat sto tisíc kč měsíčně důchod za nicneudělání je to buď test národa jestli to skousne nebo blbá a hloupá sranda.

0 0
možnosti
JV

zab2

19. 11. 2009 11:25
Tato informace přišla v den,

kdy bylo zveřejněno, že státní firma ČSA vyplatí svým odcházejícím managerům, kteří ji přivedli na buben s dluhem větším, než miliardu, dohromady odstupné 120 milionů. Až mi přišlo, že se pořádá sbírka na Lašáka, který byl vyhozen už ze čtvrté vrcholné funkce. Vždy jsem tvrdil, že není třeba nějakých velkých reforem za účelem většího výběru daní. Peněz by bylo dost, jen je třeba ucpat díry, kterými odtékají. Čím víc se dnes vybere, tím víc proteče a to nic neřeší...

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

19. 11. 2009 10:59
On ten stát dělá pitomce z nás všech.

Na jedné straně po nás chce pořád více peněz přičemž pořád roste státní dluh, na druhé straně dostáváme za to stále méně. Jestli jste někdy slyšeli o termínu - den daňové svobody. Pořád mi nikdo nevysvětlil, proč v USA je tento den začátkem dubna, přičemž jejich úředníci jsou výkonní a úslužní, zatímco u nás je v polovině června a když jdu něco vyřizovat na kterýkoliv úřad, mám pocit, že tam jenom obtěžuji. Instituce, které jsou potřebné, jsou v defenzívě, zatímco naprosto zbytečných míst přibývá jak hub po dešti. Proč kupříkladu čtvrtina všech zaměstnanců v tomto státě jsou státní zaměstnanci? Já vím, že tam patří třeba učitelé i policie, ale převážná většina z nich jsou úředníci, kteří jenom vymýšlejí další a další lejstra, aby prokázali, že ONI JSOU TO POTŘEBNÍ!!! Lidé, kteří nic nevypěstují, nevysoustruží, nenaučí, kteří jenom přesouvají hromady zbytečných papírů z jednoho stolu na druhý. Tak proč bych měl splácet nějaký státní dluh? Ani náhodou.

0 0
možnosti
GB-

Glock bez -e

19. 11. 2009 12:24
Re: On ten stát dělá pitomce z nás všech.

No, američtí federální a státní úředníci jsou výkonní? To možná policisté a potom pár dalších. Oni vůbec nejsou v průměru výkonnější, jen tam mají těch pravidel daleko méně (a taky více právníků). :-P

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

19. 11. 2009 10:58
Zrušme už konečně

tu předraženou dě.vku zvanou stát !Na přepisování pokynů z Bruselu nám stačí pár tlumočníků a písařek Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Můj názor na danou věc se časem mění, získávám nové informace jako každý a tak se do minulosti nevracím, protože už proběhla:-) V diskusi ,,crocodileclip"

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky