Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

osvetitel

7. 10. 2009 13:10
Dejtesito sezrat Cesi tak zesi s toho sednete na zadek

:-))))))))

0 0
možnosti
B

Bucharovic

7. 10. 2009 12:30
Aha, tak to ano...

Já doufám, že jsem to pochopil správně a že autor v tomhle článku nasekal tolik chyb schválně, jako podpůrných argumentů toho, co chtěl sdělit a to podle mě je to, že právě, když někdo píše veřejně, že by pravopis znát měl. Pokud to ale tak není a pochopil jsem ten článek špatně, tak doporučuji autorovi absolutorium alespoň základní školy...8-o V.Kroupa

0 0
možnosti

lost

7. 10. 2009 12:15
gdyš se necháte

ovlivnit politickou kultůrou naší demogracie , tož to Vás fak ´lituju R^

0 0
možnosti
A

akki

6. 10. 2009 19:00
Když si tak čtu

články nejenom na blogu, skoro by se chtělo v zájmu češtiny zařvat: Nesahat, neprznit!  Autor pode mnou to napsal výstižně. Díky.

0 0
možnosti
A

Albert.Pes

7. 10. 2009 14:32
Re: Když si tak čtu

Dík.

0 0
možnosti
A

Albert.Pes

6. 10. 2009 18:52
Asi narážíte mimo jiné na mě,

jak jsem si Vám dovolil připomenout, jak se píše "neměnná". Podívejte se na to takhle - báseň je hra se slovy, rytmem, melodií, významem. Co si mohu myslet o autorovi básně, který spáchá takovou hrubku? Co to vypovídá o kvalitě básně samotné?

.

Něco takového se dá docela dobře přežít u věcného článku k něčemu, i když ani tam by to nemělo být pravidlem. Ovšem stejně patříte, co se gramatiky týče, k té lepší bloggerské části. Připadá mi, že skoro nikdo neví, kde se píše mně/mě, kde čárka apod.. Ostuda. Je také zajímavé, že většinou se do kritiky kritiků pouštějí především lidé s gramatickým máslem na hlavě. ;-)

0 0
možnosti
RP

kikulin

6. 10. 2009 9:45
Vám by čeština chyběla jistě,

pokud by "vymřela". Povím vám důvod. Bez dostatečné znalosti vlastního jazyka, jeho gramatických a stylistických pravidel a zákonitostí, se jen těžko naučíte jazyk cizí, pokud nežijete v zemi jeho původu. Vy byste se po vymazání češtiny z jazykové mapy pak pravděpodobně jen obtížně domluvil.

0 0
možnosti
W

Wendolene

6. 10. 2009 8:45
Cestina vam nejde?

V tom pripade vam asi nepujde ani ta anglictina, ktera mimochodem neni tak jednoducha, jak se zda...Nemusite psat perfektne cesky, ale dobre cesky staci. Protoze na zakladni chyby radi upozorni spousta lidi;-D Jen se zeptejte soudruzky managerky Diartovic;-)

0 0
možnosti
HN

handour

6. 10. 2009 8:37
Na blogu jsou

"kritici", které vůbec nezajímá obsah článku, chtějí za každou cenu najít nějakou chybičku - byť by to byla jen chybějící mezera za tečkou.:-P Mají na Vás něco, čím Vám mohou mávat před očima. Ubohé, protože sami by dohromady nedali ani jednoduchou větu, která by dávala smysl. Mně zas nedochází smysl jejich konání. Když se člověk ozve, vyčtou vám, že neumíte přijmout kritiku - nu, jedině pomáhá nevšímat si jich. Dneska totiž nikoho nezajímá Váš názor, to co chcete říct, ale každý Vám chce dokázat, že jedině to co on říká - je pravda, a to tak brilantně vyjádřená, že si prostě z toho musíte sednout na zadek. Čeština sama o sobě není tak nafoukaná, to jen věčně nespokojení rejpalové z ní dělají takovou paničku;-)

0 0
možnosti
E

editi

6. 10. 2009 8:42
Re: Na blogu jsou

Ale takto ten článek nestojí, autor v něm zavrhuje češtinu. To, že člověk při psaní diskuzního příspěvku udělá chybu je normál. Když však autor blogu udělá několik chyb ve svém článku, který zavěsí na veřejný portál, pak má s pokorou přijmout poukázání na chybu a pokud možno jí rychle opravit a nikoli se štětit. ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
RK

Radek0075

6. 10. 2009 8:13
Nj.

Drogy jsou prevít:-)

0 0
možnosti
E

editi

6. 10. 2009 7:53
Už jenom to, že jsi Čech,

by tě mělo utvrzovat v názoru, že čeština je tvůj rodný jazyk, který je tvou vizitkou. Přestože budeš hovořit anglicky, tak se tě vždy budou ptát na tvoji rodnou zem a její jazyk.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 301
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Můj názor na danou věc se časem mění, získávám nové informace jako každý a tak se do minulosti nevracím, protože už proběhla:-) V diskusi ,,crocodileclip"

Seznam rubrik

Co právě poslouchám

Oblíbené stránky