Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Regina to vestudiu řekla že se tam nevrátí i v případe výhry Regina po celo dobukritizovala že tato formace že odstupuje ze soutěže  byla lidem venku nedostupná  a  rukase těm co podvádí  a zkreslují  informace pomocí střihů nepodává Regina sezachovala férově a v den duelu od rána říkala na kamerách pravdu že je tam nasmlouvu že má ve smlouvě dodatek že může odstoupit kdykoliv a že již nesoutěžía ať jí lidé SMS neposílají a peníze pošlou třeba na děti a a onkologii co ztoho bylo v sestřihu? Proto ta nepodaná ruka bylo to od štábu nefér jednání právěk těm tisícům lidí co posílalo svoje peníze za SMS . Na NETU v hlasování zdarmavyhrála i tak a Nefér bylo že Prima to co říkala na kamery nedala ani dosestřihu a proto ,ta nepodaná ruka a nerozloučení se . Regina se již 8 let  věnuje malování vystavování a prodejiobrazů  pro radost jiným.  Například tento obraz  Odkaz : https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/q77/s720x720/1012746_10200987534114152_933353144_n.jpg, je již na prodej ,malováním  se sicemoc peněz nevydělá,a tak  žije jen v maléchatce  v okolí přehrady v Brně ..  Odkaz na Wikipedie http://cs.wikipedia.org/wiki/Regina_Holásková   Odzačátku zůstala sama s dítětem na malé chatce v lese bez vody  kterou si musela  dovážet a přeci to rok  dala , než onemocněla a  nemohla se odítě starat a požádala otce dítěte o to aby se postaral a dopadlo to jakdopadlo  a dodnes se snaží o nápravu Přihodilose to ale trochu jinak než líčí bulvár Regina po té co přečkala rok sama na chatěs dítětem bez vody kterou si musela vozit ze studny  pak měla nemocnou ruku  a proto požádala o dovoz vody  otce dítěte který  v té době  ještě nepřiznal oficiálně otcovství, ten sicevodu dovezl ,ale postavil ji u cesty a odjel dolů pod kopec , Regina  se dost naštvala  a dítě  dala do autosedačky takže ne do kočárku jak  psal š bulvár, otce svého dítěte dohonila podkopcem dítě mu dala i se sedačkou   k vykoupánía odjela ,ale vzhledem k tomu že on nebyl uveden v rodném listě posoudilato  jí

0 0
možnosti
TF

Větu  " prostě mě to baví - pozorovat lidi " uplně chápu. Asi tak ve 14i letech sme si z kamarády také navrtali díry do holčičích šaten na koupališti .....a pozorovali

;-)

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
HP

Vy nevíte, že kdokoliv kdo : "volí Okamuru" nebo "sleduje Vyvolené" nebo "mu Klaus nepřišel úplně špatný prezident" je bez jakéholiv čtení blogu ukamenován, zesměšněn a následně ostrakizován?

0 0
možnosti
VJ

Když se oprostím od toho, že se jedná o ubohou reality show, kdy na jedno místo zavřou tucet zoufalců a národ tomu tleská, tak ta základní informace je důležitá.

Jedná se o mediokracii, kdy různé sdělovací prostředky se snaží ovlivnit naše mínění pomocí falešných údajů. Tyto skandály se děli i při volbách miss, dokonce Stočesová se prořekla jak je to domluvený s cenami.

Stačí se teď podívat na různé agentury, jak vypadají průzkumy voleb. Každá agentura se liší, v řádu pár dní se to taky pořád prohazuje. Vzpomeňte na prezidentskou volbu a favorizaci Fishera.

Prostě ať se TV nebo třeba iHeute tváří jakkoliv seriózně, vždy je potřeba použít vlastní hlavu, protože jde jen o peníze a za ty nám naservírují klidně i toho zmiňovaného Thomase jako prezidenta. :-P

1 0
možnosti
Foto

ne, že by na manipulaci něco nebylo, ale že to někoho dusí zrovna u "reality" show, tomu nerozumim.....je to jak s předraženým nádobím na předváděčkám. Soudnýbčlověk, přece ví, že je to jinak. 

Už jen šance, že lesbický pár, kde min. jedna z nich je nezajímavá, nevýrazná i nehezká mábv reálném hlasování šanci se náhodou nezávisle na soběbdostat do vily tak jedna k milionu.;-)

Mě to baví jako zoo, exoti v kleci vděčně panáčkují za krmení....člověk si pak víc váží lidí be svém okolí;-D

4 0
možnosti
PT

P21e22t75r 95T48ů64m18a

14. 10. 2013 18:47

Prvni řadu Vyvolených jsem hltal, díval se na všechny díly- bylo to něco nového a zajímalo mne to.

Nyní jsem se podíval jen na část jednoho dílu, protože na Vladka si pamatuji, ale už je to jen trapná nuda a když vidím tu jejich upoutávku se společnou písničkou- skoro zvracím:-)

Tento blog je ale taky totální nuda, sice nezvracím, ale čekal jsem něco o té manipulaci Primy:-)

3 0
možnosti
Foto

P46e19t76r 79B19u64r31i29a44n

13. 10. 2013 20:25

Autore, klobouk dolů.. Napsal jste totální nesmysl a jste v čele žebříčku. To mi hlava nebere ani když jsem si zjistil, že Thomas, kterého tak napadáte, že jej Prima protěžuje, v pátek vypadl.

4 2
možnosti
PP

To mínus jsem vám klikl nechtěně, (asi moc kávy) ... ;-)

0 0
možnosti
MP

Pane, vy jste paranoidní dítě - doporučuji psychiatra, který vám to vymanipuluje z hlavy.

3 2
možnosti

J55a97n 71Š42e34s73t16á21k

13. 10. 2013 12:10

Teda že na to bude někdo psát diplomku, to jsme fakt nečekal;-D

8 0
možnosti
JN

J65a79n 56N32o22v52á19k

13. 10. 2013 10:42

Čekal jsem, že článek bude o tom, že Prima manipuluje s výsledky sledovanosti.

Tohle, no to jsem opravdu nečekal.

U sledování podobných pořadů jsem ještě ochoten tolerovat "A žehlils někdy? Nežehlil!"

Prostě jen kroutím hlavou.

2 1
možnosti